Miljuschka Witzenhausen heeft zichzelf dit jaar een doel gesteld: afvallen om gezondheidsredenen. Maar ze benadrukt dat ze dit niet zal doen met behulp van afslankpillen waarover misleidend wordt geadverteerd.

miljuschka witzenhausen
Bron: @miljuschka

Healthy doelstellingen voor 2024

Miljuschka Witzenhausen is vastberaden om haar doel te bereiken in 2024: gezond eten en volop bewegen. Ze deelde haar goede voornemens op Instagram en was verrast door de vele reacties die ze ontving.

Als bekende televisiekok wordt Miljuschka overstelpt met vragen over hoe ze haar afvalrace aanpakt. Om ons te helpen, heeft ze haar plan van aanpak gedeeld op haar Instagram. Ze is dit jaar van plan om zich te richten op gezonde voeding en regelmatige lichaamsbeweging. En met hulp van haar tips, kunnen wij misschien ook wat goede voornemens voor dit jaar neerzetten.

Geen afslankpillen

Miljuschka wil dat iedereen het weet: ze gebruikt geen afslankpillen! Helaas worden haar naam en lichaam misbruikt in nepadvertenties voor magische afvalpillen. Maar Miljuschka laat duidelijk via haar Instagram weten: die pillen bestaan niet en zullen ook nooit werken.

Ze is geschokt en verafschuwt het feit dat haar naam en foto’s op deze manier worden misbruikt. Het is belangrijk voor haar om duidelijk te maken dat zijzelf nooit betrokken is geweest bij deze advertenties en er zeker niet achter staat. Wat doet Miljuschka dan wel? Ze eet wat Moeder Natuur te bieden heeft, met groenten en fruit als haar beste vrienden op dit moment. Tegenwoordig begint ze haar dag met een heerlijke kom ontbijt, tijdens de lunch geniet ze van een smakelijke salade en als tussendoortje neemt ze graag een kopje soep. ’s Avonds maakt ze een traybake met een stukje vis.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Beweging is belangrijk

Beweging is ook belangrijk, maar voor Miljuschka ook het lastigst. Ze geeft toe geen fan te zijn van sporten en moeite te hebben om er tijd voor vrij te maken. Gelukkig krijgt ze wekelijks hulp van Jasper Schmitz, een fitnessexpert die haar helpt met een haalbaar sportschema dat ze ook thuis kan volgen. Ze is niet van plan zichzelf elke dag naar de sportschool te slepen.

Naast het sporten maakt Miljuschka regelmatig wandelingen, waarbij ze luistert naar podcasts. Ze raadt dit aan als een heerlijk rustmomentje dat zowel goed is voor het lichaam als de geest. Tot slot benadrukt ze dat ze minder snoept, wat voor haar betekent dat ze geen taartjes en zakken chips meer eet. Dit is het moeilijkste aspect van haar plan. In plaats daarvan kiest ze nu voor gezonde snacks, zoals granaatappelpitjes. Ze heeft geen grote geheimen of gekke trucjes, maar gewoon een oprechte toewijding aan gezond eten en bewegen.