Temptations Milou van Agtmael beviel onlangs van haar eerste kindje. Op Instagram laat ze ons nu kennis maken met haar pasgeboren zoontje. Enne, dat doet ze natuurlijk helemaal in stijl met een selectie van prachtige intieme foto’s. Wij smelten meteen helemaal weg bij deze mooie kiekjes.

milou van agtmael showt babyfoto's
Bron: @milouvanagtmael

Baby Mylo

Milou van Agtmael beviel vlak voor de kerstdagen van haar eerste kindje, Mylo. De afgelopen negen maanden werden we al regelmatig getrakteerd op mooie zwangerschapskiekjes van de vele shoots die ze gedaan heeft. We zagen Milou op iedere foto van oor tot oor stralen. Hoewel de zwangerschap natuurlijk een prachtige tijd is, zal Milou nu heel blij zijn dat ze eindelijk kennis heeft kunnen maken met haar lieve zoontje.

Baby Mylo werd op 20 december geboren. Zo vlak voor de feestdagen mochten Milou en Martijn hun grootste en mooiste kerstcadeautje alvast in ontvangst nemen. Na de feestdagen heeft Milou besloten dat het tijd was om het goede nieuws naar buiten te brengen. Met een prachtig kiekje van haar Γ©n baby Mylo steelt ze meteen de harten van al haar volgers. Het innige moment dat tussen hen is vastgelegd zorgt ervoor dat we helemaal wegsmelten. ZΓ³ cute!

Onder de foto deelt ze natuurlijk de naam en de geboortedatum van haar zoontje. Daarnaast besluit ze er nog een prachtige tekst bij toe te voegen: “𝐌𝐲π₯𝐨 🧸 𝟐𝟎-𝟏𝟐-πŸπŸŽπŸπŸ‘. You are my breath, you are my soul. You are my future the hand that I hold. Nothing compareer to loving you. You are my strength, you are my world. You are my future the one that I hold. Nothing compares to loving you.” Betere woorden had ze er niet aan toe kunnen voegen.

Temptation-deelname

De trouwe Temptation-kijkers zullen niet onbekend zijn met Milou van Agtmael. Een aantal seizoenen geleden besloot zij het Temptation-avontuur aan te gaan met Heikki. Hun relatie bleek toen, tijdens de test, niet sterk genoeg te zijn. De twee besloten toen uiteindelijk ook om niet verder te gaan met elkaar. Voor beide blijkt dat nu de beste beslissing te zijn. Ex-partner Heikki vond al eerder zijn grote liefde en verwelkomde twee jaar geleden zijn eerste kindje. Ook met Milou is het helemaal goed gekomen. Zij vond na hun deelname aan Temptation Island haar grote liefde Martijn, met wie ze nu zoontje Mylo heeft gekregen. Wij wensen het gezinnetje de komende tijd veel liefde, geluk en blijdschap toe!