We bevinden ons bijna in de decembermaand dus supermarkten trekken alles uit de kast om de leukste producten te bieden. Nu komt Albert Heijn met een geweldig nieuw product wat wij het liefst zo snel mogelijk willen uitproberen: een mix voor TaaiTaai poppen.

Albert Heijn komt met een mix voor TaaiTaai poppen

TaaiTaai kennen we allemaal wel. Natuurlijk is de een meer fan dan de ander, want het is nou eenmaal een typische structuur. Toch hebben wij goed nieuws voor de diehard fans. Je kunt nu zelf aan de slag om TaaiTaai te maken. En niet zomaar TaaiTaai! TaaiTaai in de vorm van die schattige poppetjes. Die ene uit Shrek die we stiekem allemaal te cute vinden.

De mix is te koop in de Albert Heijn filialen én via de website. Met de mix krijg je een volledig pakket om dit poppetje helemaal naar wens te maken. Je kunt hem zelfs versieren zoals jij hem wil hebben.

Wat zit er in de mix?

Het is een nagenoeg complete mix om een poppetje te maken. Zo wordt de mix voor TaaiTaai, de mix voor glazuur, chocopastilles, een uitsteekvorm en een spuitzak meegeleverd. Verder hoef je zelf maar weinig toe te voegen. Je hebt sowieso water nodig en een ei is optioneel. Je hoeft er in principe dus niets voor in huis te halen als je dat niet wil.

Daarna kun je aan de bak. Bakkers klaar? Bakken maar! Je maakt het deeg, rolt het uit met de deegroller en steekt er een poppetje uit met de bijgeleverde uitsteekvorm. Even in de oven en laten afkoelen. Daarna kun je aan de slag om hem helemaal naar wens te versieren. Dit kun je doen met de bijgeleverde glazuur en de chocoladepastilles. Tip: Je zou hier natuurlijk eventueel wat extra voor in huis kunnen halen. Er bestaat genoeg bakversiering die je ook op je TaaiTaaipop kunt loslaten.

Lees ook: Albert Heijn verkoopt nu een kebabbroodje