Modefabriek breidt uit met een nieuw evenement voor street-, sportswear, denim en new classics. Het nieuwe event genaamd ‘OFF_SOUTH by Modefabriek’ vindt plaats op maandag 8 juli en is gratis te bezoeken.

Het evenement wordt georganiseerd tijdens Modefabriek dat op 8 en 9 juli plaatsvindt. Dit unieke evenement is gericht op het samenkomen en connecten van nieuwe merken die allemaal dezelfde interesses delen. En dat met een andere opzet: losser, een beehive, easy en casual, focus op key products, muziek, food, bars en ultimo een BBQ en een borrel+DJ!

Schermafbeelding 2019-07-04 om 15.09.09

Modefabriek

Aankomende maandag en dinsdag, 8 juli en 9 juli, openen de deuren van de RAI in Amsterdam voor professionals uit de modesector om een bezoek te brengen aan Modefabriek. Modefabriek is meer dan een beurs, het is een combinatie van merkpresentaties, exposities, modeshows, masterclasses, eten en drinken, muziek – en nog meer. Creativiteit zit in het DNA van Modefabriek en dit is in alles terug te zien. Voor Modefabriek-bezoekers die graag een bezoek willen brengen aan het event rijdt er een gratis shuttle tussen de RAI en Temp.

mf

OFF_SOUTH

Aanstaande maandag organiseert Modefabriek het evenement: OFF_SOUTH. Zoals aangegeven is dit dé plek waar het gaat om persoonlijke connecties en een goede vibe. Op het evenement zijn er veel verschillende merken te vinden. Fem Fem heeft voor jou alvast de coolste merken gespot:

Wood Wood

Wood Wood is een clean streetwear label met invloeden van sport, fashion, muziek en kunst. Het merk is in 2002 opgericht door vrienden van de design academy in Copenhagen en heeft binnen korte tijd een internationale reputatie opgebouwd.

CHAMPION_BY_WOODWOOD_SS018_MID_06

G.H. Bass & Co

G. H. Bass & Co is voor de de echte loafer liefhebber. Dit merk heeft duidelijk zijn stempel gedrukt op de internationale schoenenbranche. Het modemerk bestaat al sinds 1876 en dankt zijn vroege reputatie aan de Amerikaanse beroemdheden en avonturiers die deze schoenen in de historie hebben gedragen.

201700403_10_01394_CLR_CLR-1

KOMONO

KOMONO is een accessoiresmerk voor trendy zonnebrillen en horloges. Felle kleuren, opvallende monturen en prachtige klokken, het merk heeft voor ieder wat wils.

nwABo46c_Y3u4Ywn-w

Libertine-Libertine

Dit prachtige merk is afkomstig uit Kopenhagen, het heeft prachtige modische items van hoogwaardige kwaliteit én een zeer hoog comfy gehalte. Het merk gebruikt stoffen van hoge kwaliteit, die met name in Europa worden vervaardigd.

image

De merken die op OFF_SOUTH aanwezig zullen zijn:

Schermafbeelding 2019-07-04 om 14.45.14
Zoals je kunt zien zullen er flink wat mensen met stands, kennis, inspiratie en creativiteit rondlopen. Dus, ben jij geïnteresseerd in mode en de merken, reserveer dan je gratis ticket en kom even langs.