Kim Feenstra, we kennen de beeldschone dame allemaal wel. En ze is niet voor niks beeldschoon, ze is namelijk bij de allereerste uitreiking van de Dutch Lion Awards (een nieuw modegala,) uitgeroepen tot Model of the Year. Het ging tussen Kim Feenstra, Felice Nova Noordhoff en Wouter Peelen. Maar de voorkeur van de jury ging uiteindelijk toch uit naar Kim, en zo doende werd ze Model of the Year. 

@k2im
@k2im

Kim Feenstra

Kim Feenstra is bekend geworden door het bekende programma, Holland’s Next Top Model (HNTM). Zij werd de eerste winnares van het programma, toen ze nog maar 21 was. Het is alweer 16 jaar geleden dat Kim mee deed aan het eerste seizoen van het programmaAan het begin was de jury niet een enorme fan van het Groningse model. Daarnaast keurde ze haar af op haar stemgeluid. Kim heeft een erg hoge stem van zichzelf, dit komt omdat ze slecht horend is. Toch maakte ze flinke stappen tijdens de show en uiteindelijk ging ze er als winnares vandoor. Dit was het begin van een heel mooie carrière in de modewereld, showbizz en social media.

De uitgedeelde awards

Naast Kim haar prijs hebben ook andere een mooie prijs gewonnen. Zo heeft David Laport de prijs voor De Designer of the Year gewonnen. David heeft veel verschillende projecten. Zo maakte hij Vorig jaar prachtige jurken voor Chantal Janzen en Edsilia Rombley om te dragen tijdens het Eurovisiesongfestival. Maar zij zijn niet de enige. Ook andere grote sterren dragen zijn werk.

Daarnaast won Zeynep Dag de Accessories Designer of the Year Award. Zeynep is een mega goede schoenen ontwerper en ontwierp schoenen voor onder anderen, Rihanna, Jeniffer Lopez en Beyoncé.

Dan ging ook nog de talent award naar Sterre van Ouwerkerk en de Influencer Award mocht Tuyk van Dam ophalen.

En Kim werd dus Model Of The Year, Go Girl!

bron: @k2im
bron: @k2im

De Dutch Lion Awards

De voorzitter en Initiatiefnemer van De Dutch Lion Awards genaamd Karel Roeleveld wil met deze nieuwe award uitreiking de internationale positie van Nederland in de mode wereld versterken. De prijzen zullen nu elk jaar in April worden uitgereikt. How excited. 

Lees ook: 7 signalen dat je ex doet alsof hij over je heen is