De zomer is in aantocht en dat betekent dat we weer opzoek gaan naar key items die ervoor gaan zorgen dat wij gaan stralen zodra het lekker weer is buiten. Zoek je eenvoudig doch stijlvol? Dan is dit het merk voor jou.

club lavenir FEM FEM

In Nederland wordt een kledingstuk gemiddeld zo’n 4 keer gedragen en per jaar kopen we zo’n 46 kledingstukken erbij. In onze kledingkasten hebben we gemiddeld ook ongeveer 137 items waarvan we 30% totaal niet dragen. Duurzaam is het niet nee, want wereldwijd worden er dus 91 miljard kledingstukken geproduceerd (ruim 60 miljard kilo textiel) wat wereldwijd dus zorgt voor 10% van de CO2-uitstoot. De dames van Club L’avenir willen bijdragen aan het verbeteren van de mode-industrie, en met name duurzaamheid binnen de mode, en dat doen ze met hun mooie en tijdloze collecties.

Leave the quantity, keep the quality

Dit is een exacte weerspiegeling van de essentie van Club L’avenir. De drie dames achter het bedrijf (Miranda, Fenne en Eef) zijn opzoek gegaan naar de manier waarop wij, als vrouwen, willen leven. Een groot onderdeel hiervan is uiteraard het vinden van de mooiste items voor een eenvoudige doch stijlvolle garderobe met items die je eindeloos kunt combineren. Met hun collectie bewijzen ze dat het absoluut niet nodig is om een kast te hebben wat vol hangt met tientallen items waarvan je de helft nooit draagt. Ze laten zien dat je juist met een minimale garderobe eindeloos veel combinaties kan maken.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door CLUB L’ AVENIR (@clublavenir) op

Ook willen zij iedere vrouw laten stralen om wie ze zijn en niet om wie ze zouden moeten zijn. Met hun collectie willen ze vrouwen niet invullen, maar juist aanvullen en dit alles het een oog op een betere wereld. Ieder keten in de schakel wordt gewaarborgd en met respect behandeld.

De collecties

De collecties wisselen elkaar af met Club-klassiekers en een aantal nieuwe ontwerpen in aardse kleuren aangevuld met zwart en wit – alles kan je wederom weer eindeloos combineren. Wij zijn fan een stijlvolle, minimalistische look in de basis en zijn dan ook blij met het merk als duurzame aanwinst.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door CLUB L’ AVENIR (@clublavenir) op