Modetrends komen en gaan, maar van sommige trends kunnen maar beter wegblijven. Deze modetrends kunnen in anno 2023 echt niet meer en we zullen er waarschijnlijk snel afscheid van nemen.

modetrends
Bron: Pinterest

1. Trends die alleen werken op Instagram

Op het eerste oog ziet het er mooi uit, maar in het dagelijks leven is het niet bepaald geschikt. Je ziet het vaak genoeg voorbij komen, kleding dat alleen even mooi is voor een Instagramfoto. Denk maar aan super korte cutout jurkjes. Heel mooi voor op de foto, maar niet geschikt om even naar buiten te gaan.

2. String boven je broek uit

Hoewel het heel lang geleden een modetrend was, kan het in 2023 écht niet meer. Tegenwoordig wordt het meer gezien als ordinair en het is niet meer zo sexy als vroeger. Het is mooier om voor een iets hogere broek te gaan, of een broekje met wat meer stof.

3. Slippers met sokken

Al zit het zo lekker, slippers met sokken kunnen echt niet meer. Het is niet meer hip en zo sexy ziet het er ook niet uit. Het kan misschien even als je super lui bent om naar de winkel te gaan en dit de makkelijkste schoenen zijn om aan te doen. Of als je je ouders of partner moet helpen met de boodschappen naar binnen te krijgen. Maar voor een outfit… Dat doen we in 2023 niet meer.

4. Skinny jeans

Zeg maar bye tegen je skinny jeans, want die zien we tegenwoordig bijna niet meer. Het dragen van een strakke broek is officieel voorbij. We gaan nu voor wijde, baggy broeken en in 2023 gaan we ook vooral voor de y2k stijl. En daar hoort een skinny jeans niet bij.

5. Highwaist

Dit zullen we nog wel een tijdje zien, maar steeds meer mensen dragen een low waist jeans. Bang om je buikje te showen? Don’t. Je bent prachtig en je buik hoef je echt niet te verbergen. Enne, een low waist jeans, ziet er best sexy uit.

Lees ook: Dit zijn de grootste haartrends voor het voorjaar 2023