Alle modetrends bijhouden, dat is niet altijd even makkelijk. De ene keer is iets trendy en de dan ineens niet. “In fashion one day you’re in and the next you’re out”, vertelt modeontwerpster Heidi Klum. Tegen welke modetrends zeggen we dit najaar gedag?

Bron: Clueless

Dit kan echt niet meer

Zet het maar op een tegeltje: “Modetrends komen en gaan, maar personal style is en blijft het allerbelangrijkst.” Ja, dat dus. Maar wil je toch mee doen met de trends en ben je bereid om je kledingkast een nieuwe update te geven? Pak een vuilniszak en je pinpas, want het is tijd voor verandering…

Zeg auf wiedersehen tegen je skinny jeans

Die zag je wel aankomen. Heel vervelend, maar het is niet anders. De strakke broek is op haar retour. De iets wijdere broeken hebben de mode-industrie overgenomen en they are here to stay! Ook low-rise broeken worden steeds populairder. En dat vinden we ge-wel-dig!

Bron: Pinterest

Hihaaa! Korte laarzen, get out of the way

De Chelsea boots hebben hun momentje gehad, maar nu is het alweer tijd voor nieuwe boots. De cowboy laarzen geven je look een laatste touch waardoor je een simpele outfit super gaaf kan maken! Combineer het met een leuke sweater-jurk en een jasje en je kan deze laarzen de hele herfst rocken.

Bron: Pinterest

Felle kleuren zijn helemaal in

Eindelijk! Kom uit je comfort zone en draag lekkere felle kleuren want dat gaan we steeds vaker zien! Van fel roze broeken tot gele, groene en blauwe shirtjes. Maar ook een klein fel detail wordt meer dan gewaardeerd. Hou die somberheid zo veel mogelijk in 2022 en let’s go voor wat meer happiness!

Bron: Pinterest

High-rise (nu nog hot, maar ook niet voor lang)

We know… ons buikje wordt exposed zodra de high-waisted broeken he-le-maal uit gaan. Maar ann0 2022 accepteren we ons lichaam zoals het is. Je bent prachtig en low-rise broeken zijn de shit!

Bron: Pinterest