Jassen, jassen én nog meer jassen. Je kan er nooit genoeg van hebben. Daarom hebben wij uitgezocht wat de meest modieuze jassen van 2023 zijn, zodat jij deze zo snel mogelijk kan inkopen. Gewoon omdat je nooit genoeg jassen kan hebben.

jassen winter trends
Bron: Pinterest

1. Bont

Deze jassen komen steeds vaker voorbijkomen op onze tijdlijnen. Hoewel het niet de ideale jas is wanneer het regent, lijkt het ons wel de perfecte jas voor de wat koudere dagen. Geen vries weer, maar gewoon ‘lekker koud’. Wij vinden deze bont coat he-le-maal geweldig en willen ‘m dan ook zo snel mogelijk in onze garderobe. Wel een variant met fake fur, uiteraard.

 2. Pilotenjack

We zagen de pilotenjassen in 2022 al, maar in 2023 komen ze net zo hard weer terug. Deze jassen zitten niet alleen maar heerlijk, maar ze staan ook geweldig. Je hebt ze in alle kleurtjes van de regenboog, en alle kleurtjes van de regenboog zullen we dit jaar ook voorbij zien komen.

 3. Leren trenchcoat

De trenchcoat maakt dit jaar ook wéér zijn comeback. Alleen dragen we deze in 2023 niet in zijn originele stof en ook niet de winterse: maar leer. Ja, leren trenchcoat. Niet erg milieubewust, maar we gaan er lekker bij lopen als wandelende vuilniszakken. Enne, op één of een andere manier vinden we dat helemaal leuk.

4. Blazers

Wat had je verwacht? Dat de blazers in 2023 niet een ding zouden zijn? We nemen ze gewoon lekker mee het nieuwe jaar in en we zullen ze in overvloed zien. In alle kleurtjes en printjes zullen we ze dit jaar dragen, and we are here for it! 

5. Motorjas

Ook de motorjassen zullen we dit jaar steeds vaker in de winkel zien hangen. En dan voornamelijk de vintage ones. Rood of blauw, fitted of oversized: alle soorten zijn goed en alle soorten zijn dit jaar populair. Scoor zo snel mogelijk jouw bikerjack en rock ‘m als geen ander.