Moederdag is alweer bijna in zicht. Ook in deze tijden van de coronacrisis is het de perfecte manier om te laten zien dat jij van je moeder houdt en haar waardeert. Misschien nu zelfs wel extra. Toch kan het lastig zijn om elk jaar iets te verzinnen waarmee jij jouw moeder blij kan maken. Gelukkig hebben wij de 4 allerfijnste cadeaus voor jou uitgezocht.

moederdag-cadeaus-tips

Wanneer zij voor haar gevoel alles al heeft dat haar hartje begeert, is het soms moeilijk om ergens op te komen. Dat begrijpen wij helemaal. Daarom hebben wij voor jou een paar klassieke cadeautips op een rijtje gezet, want eerlijk is eerlijk, heel moeilijk is het niet. Dus bewaar die cadeaustress maar voor Vaderdag ;-).  Soms zijn de klassiekers namelijk juist dat waar je moeder naar verlangt. Denk aan: verzorging en verwennerij. Met de nieuwe collecties van ICI PARIS XL’s eigen merken SCENTO, BE Creative Make Up en Intimacy zit je dit jaar helemaal goed.

Een unieke geur die bij haar past

Parfum, je kunt er geen genoeg van krijgen. Hoeveel je er ook hebt, een extra geur komt altijd goed van pas. Wanneer jij weet dat jouw moeder van fijne geuren houdt, zou het gek zijn om deze niet op Moederdag cadeau te doen. Simpel maar classic. Zo weet je zeker dat je haar blij zult maken. Met de Intimacy Capri geur geef je haar het heerlijke gevoel van vertoeven op een zonnig eiland met een zacht zeebriesje dat door je haren waait. En dat allemaal vereeuwigd in een flesje.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ICI PARIS XL Nederland (@iciparisxlnl) op

Make-up items voor een summer glow

Wanneer jouw moeder een echte beautylover is, is er niks fijner dan het krijgen van make-up en beauty items voor Moederdag. Zelfs wanneer zij denkt dat zij alles al heeft, kun je haar verrassen met een mooi nieuw make-up item. Bijvoorbeeld het eyeshadow palette Summer Glow van BE Creative Make Up. Kies daarbij wel de juiste kleuren voor haar uit. Kijk naar wat jouw moeder dagelijks draagt en wat voor soort kleuren zij mooi vindt om aan te brengen. Wanneer je dit kleurenpalet aanhoudt, weet je zeker dat zij hier ontzettend blij mee zal zijn. Vertrouw dus op jouw gevoel! Ook een mooie bronzer kan handig van pas komen voor zomerse dagen. De Glow Maximizing bronzer zal haar een shimmering effect geven die een moeiteloos natuurlijke, sunkissed look geeft.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door BE Creative Make Up (@becreativemakeup) op


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ICI PARIS XL Nederland (@iciparisxlnl) op

Relaxing & soothing home accessoires

Fijne items voor in huis kunnen nooit kwaad. Wanneer jij deze zelf krijgt waardeer jij deze vast en zeker ook. Waarom moeilijk denken, als het ook makkelijk kan? Een fijne sfeer in huis zorgt voor gezelligheid en voor warmte. Koop eens fijne geurstokjes zoals de SCENTO Island Lemon & Seasalt diffuser. Met deze limited edition geurstokjes waan je jezelf in een onberispelijk boetiekhotel op een zonovergoten eiland. Een heerlijk frisse en verfijnde geur die jouw huis vervult met luxueuze klasse. Nu we allemaal thuis zitten in zelfisolatie, is het misschien nog wel tien keer zo fijn om dit te krijgen. Een fijn interieur zorgt namelijk voor een fijn humeur.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ICI PARIS XL Belgium (@iciparisxlbe) op

Verzorgingsproducten voor een home spa

Jouw moeder in het zonnetje zetten is natuurlijk iets dat je altijd zou willen doen. Wat je moeder misschien wel het meest kan gebruiken, is soms een momentje voor haarzelf. Een goede selfcare avond zorgt er namelijk voor dat ze even helemaal stressvrij is. Wat is er dan fijner om haar producten te geven die haar hierbij helpen? Wij tippen hiervoor de heerlijk ruikende SCENTO Lemon & Seasalt Shower set van ICI PARIS XL. De limited edition lijn bevat een shower gel, body scrub en een bodylotion. De perfecte aanvulling voor in de badkamer.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ICI PARIS XL Belgium (@iciparisxlbe) op

Ben jij op zoek naar nog meer mooie cadeaus om je moeder blij mee te maken op Moederdag? Neem dan hier eens een kijkje.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door ICI PARIS XL.