Aankomend weekend is het dan zover: de kick-off van het WK vrouwenvoetbal in Frankrijk. Ben je al op de hoogte van het programma en wil jij alvast de beste plekken uitzoeken om ze toe te juichen? Zoek niet langer, want we hebben hieronder de tofste locaties in Amsterdam voor jullie om de Oranjeleeuwinnen uitbundig aan te moedigen:

oranjeleeuwinnen vrouwenvoetbal FEM FEM

Foodhallen

Ga bijvoorbeeld naar de Foodhallen in Amsterdam om ze aan te moedigen.  Zo is de dugout in de Foodhallen dé ideale plek om de sterspelers van dichtbij te zien. Zo hoef je niet bang te zijn dat je hier alleen staat, want hier kun je ongegeneerd samen met de andere voetbalfans compleet uit je dak gaan wanneer er is gescoord – maar ook mega hard balen van een tegendoelpunt.

  • Bellamyplein 51

Strandzuid

Strandzuid, een heerlijk plekje aan het water in onze hoofdstad om met een goed gevuld glas wijn (of gewoon bier) het WK-voetbal te kijken. Aangezien dit de ultieme zomerlocatie is, kun je hier heerlijk tijdens de rust wat frisse lucht buiten opzoeken en chillen op het “strand.”

  • Europaplein 22

Tapmarin

Al 46 jaar lang is Tapmarin één van de populairste plekken in Amsterdam om voetbal te kijken. Maakt niet uit of het mannenvoetbal is of vrouwenvoetbal, de échte supporters staan hier met bloed, zweet en tranen. En om het nog helemaal compleet te maken, kun je hier genieten van een lekker koud biertje en frituurhapjes.

  • Van Woustraat 130

Ben jij niet zo’n voetbalfanaat en lig je liever op de bank om Netflix te kijken? Deze films en series kun je namelijk verwachten in de maand juni op Netflix.