We gaan het niet over fysieke kenmerken hebben, maar over de mindset. De een voelt zich zelfverzekerd wanneer een taak voldaan is, en voor de andere is het wanneer ze wakker worden met de perfecte hairday. Het is voor elke persoon anders, en dat is uniek. Soms is dat alleen even lastig om dat vast te houden. Daarom herinneren we je aan momenten wanneer jij je hot voelt.

Bron: Pexels

1. New fit, new me

Niets is fijner dan een gloednieuwe outfit dragen. Want wees effe eerlijk, het voelt toch retegoed om je pas gekochte kleding te dragen waar jij je hot in voelt? Of misschien heb jij die ene outfit in de kast liggen die gewoon voor je is gemaakt. Of een bepaald kledingstuk. Die ene broek waar je billen zo goed in komen… Such a good feeling!

2. Weg met toxic gedoe

Je voelt je zo verschrikkelijk goed wanneer je door hebt dat iets toxic is. Heel vaak hebben we de neiging om excuses te vinden voor niet-acceptabel gedrag. Wanneer je eindelijk doorhebt dat het tijd is om daar verandering in te brengen – en het ook werkelijk doet – voelt het zo goed! Vooral bij die persoon waar je wel eens mee afspreekt, maar je alleen in de avond appt. Het voelt dan echt als een overwinning wanneer je ze lekker negeert. We love that!

3. Na de gym

Je bent nat, je haar is door de war en je make-up is doorgelopen. Ja, je dacht vast aan wat anders, maar wij bedoelen de look nadat je naar de sportschool bent geweest. Je glimt helemaal van de warmte, je hebt je super gave gym fit aan en je voelt je sterk en powerful. Je voelt je toch hartstikke sexy ondanks je de druppels over je gezicht voelt glijden?

4. Sunkissed

Je bent net terug van een dagje strand, je stapt de douche uit en ziet in de spiegel dat je een lekker tintje te pakken hebt gekregen. Wat voelt dat goed! En het allermooiste daarvan is, is dat je constant naar het kleurverschil gaat kijken. Een intiem moment tussen jou en je body.

5. Taak voldaan

Die ene taak waar je super hard voor hebt gestreden, is eindelijk voldaan. Je afstudeerexamen of misschien iets heel belangrijks op werk. Ja, dat voelt goed. Op zo’n moment denk je alles aan te kunnen en voel jij je de meest sexy persoon op aarde. En terecht, want zo moet iedereen zich een keer in de zoveel tijd voelen!

6. Glowy skin

Een mooie huid hebben we helaas niet altijd, de ene keer heb je wat irritaties en de andere keer heb je zo’n lelijke puist op je wang. Dus als je huid eindelijk een keertje glowt en zacht aanvoelt, mag jij je best hartstikke sexy voelen. Neem duizenden foto’s, dan kun je er op andere momenten naar terug kijken. Selflove is key.