Monica Geuze is voor de opnames van De Bachelorette afgereisd naar Zuid-Afrika. Zij zal het stokje van Rick Brandsteder overnemen en Sylvia Geersen dit seizoen bijstaan in haar zoektocht naar de liefde. Tijdens de opnames is Monica in een hele confronterende situatie terechtgekomen.

Monica Geuze De Bachelorette heftig Zuid-Afrika
Bron: @monicageuze

De Bachelorette

De Bachelorette is sinds 2003 een enorm populaire datingshow over de hele wereld. En ook in Nederland is de show natuurlijk te zien. Sylvia Geersen zal de vierde single zijn die de hoofdrol heeft in deze zoektocht. Het zal weer een seizoen zijn vol spanning, liefde en drama.

Wanneer het nieuwe seizoen van het liefdesprogramma van start gaat? Dat duurt helaas nog even. Vanaf februari 2023 kunnen we namelijk pas genieten van de liefdeszoektocht van Sylvia. De opnames zijn in ieder geval al wel in volle gang, maar voor presentatrice Monica is deze reis erg dubbel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze)

Confronterende situatie

In een Instagram Story deelt Monica Geuze een heftig bericht. “Wat is Zuid-Afrika een prachtig land met waanzinnige natuur, maar wat is deze reis dubbel…”, begint ze. “We zijn met zoiets moois bezig op zo’n plek met fantastische mensen, maar vandaag zijn we in een bizar confronterende situatie terecht gekomen waarbij we een gezin (ouders, twee zonen, oma) vlakbij het hotel troffen die letterlijk in de bosjes leven zonder onderdak, eten, kleding niks.”

Ze vertelt dat de vader uitgezuinigd is op werk waardoor het gezin op straat terechtkwam. “Hun zonen hebben gaten in hun (natte) kleding en de nachten hier zijn ontzettend koud”, schrijft de presentatrice verder. Ze vraagt haar volgers hoe ze dit lieve gezin samen met de crew van het televisieprogramma kan helpen. “Het is zo moeilijk om ergens te beginnen en wat kun je doen los van eten, kleding en spullen kopen?, aldus Monica.

Bron: @monicageuze