Onlangs maakte Monica Geuze bekend dat ze zou stoppen met vloggen. Gelukkig houdt de beauty ons nog steeds op de hoogte van haar leven en post ze geregeld kiekjes en mini-vlogs op social media. Maarre, iets viel op – is ze nou derde wiel?

Monica Geuze Instagram
Bron: @monicageuze

Monica Geuze

Dat Monica Geuze gewend is om in de spotlights te staan, is logisch. Ze is namelijk helemáál geen onbekende. Monica is obviously al bekend op het Videoland-platform. Je kunt haar herkennen als presentatrice van Love Island én Temptation Island, maar binnenkort ook van De Bachelorette. Ook dat programma gaat ze namelijk presenteren. Ook heeft ze haar eigen realityserie op Videoland, Like Monica. Daarnaast heeft ze een podcast met bestie Kaj Gorgels (Geuze & Gorgels) en heeft ze sinds kort haar eigen luxueuze lifestyle-merk, Sophia Mae. Sinds kort is ze ook aandeelhouder van het merk Stëlz.

Daarnaast heeft ze ook nog eens acht jaar lang wekelijks gevlogd, volgers begonnen haar dus als een echte grote zus te zien. Je kan je dus voorstellen dat Monica Geuze zeker wel de aandacht en bekendheid gewend is, maar dit weekend heeft ze dat allemaal niet gekregen. Afgelopen weekend was Monica Geuze namelijk derde wiel…

Derde wiel

Je zal vast heel veel vraagtekens boven je hoofd hebben: waarom is Monica Geuze derde wiel? Afgelopen weekend is de influencer naar de bioscoop gegaan, maar niet alleen. Samen met haar 4-jarige dochtertje Zara-Lizzy en haar vriendje is ze namelijk naar de film geweest. Op Instagram deelt Monica een kiekje van de twee tortelduifjes die van hun popcorn en appelsap aan het genieten zijn. “Wanneer je 4-jarige dochter haar eerste date heeft en je nog mee mag”, schrijft ze bij de foto.

Monica Geuze Instagram
Bron: @monicageuze