Kortgeleden werd het duidelijk dat de opnamedagen voor De Bachelorette van start zijn gegaan. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Monica meldt namelijk dat de opnames helaas niet zo soepel verlopen.

Monica Geuze De bachelorette
Bron: @monicageuze

De Bachelorette

In dit seizoen van De Bachelorette is Sylvia Geersen op zoek naar liefde. Sylvia is inmiddels al vertrokken naar Afrika, want de opnamedagen zijn begonnen. Samen met presentatrice Monica Geuze deelde ze op Instagram een foto van het avontuur. Als caption schrijft ze: “Ik heb mijn eerste liefde al gevonden…”

 Stroomuitval

In de nieuwe vlog van Monica Geuze zie je wat er behind the scenes allemaal gebeurt tijdens het filmen van het seizoen. Gaby Blaaser vertelde tijdens een interview al dat het opnemen helemaal niet zo soepel verloopt. In Zuid-Afrika heb je namelijk vaak te maken met stroomuitval – en dat is nu weer het geval. In Monica’s laatste vlog legt ze uit wat er is gebeurd. “Er is iets fout gegaan”, zegt Monica. “De stroom ligt eruit voor alle licht en techniek die we nodig hebben. Nu moet er een generator komen vanuit een stad in de buurt. Dat zou een uur, tot twee uur kunnen duren.”

Terwijl alles wordt opgelost besluit Monica lekker in bed te gaan liggen en Special Forces VIPS te kijken. “Wat moet je anders doen?”, aldus Monica.

It’s a wrap

Uiteindelijk besluit de productie om die dag helemaal niet meer te filmen. De opnames worden dus uitgesteld tot de volgende dag. “Het licht doet het niet goed”, legt Monica uit. “En het wordt een hele lange draaidag. Het is nu al heel laat, je wil ook niet dat het op een gegeven moment alweer licht wordt, omdat het ochtend wordt. We houden de moed erin. Morgen weer een dag.”