De podcast van Monica Geuze en Kaj Gorgels is dit jaar opnieuw de meest beluisterde podcast. Hoewel Monica ontzettend blij is met dit nieuws, deelt ze een vervelende mededeling.

Monica Geuze
Bron: @geuzeengorgels

Best beluisterde podcast

Kaj en Monica zijn heel erg verbaast over de uitkomst. “Geen grap… Wij zijn oprecht de best beluisterde podcast op Spotify”, zegt Monica vol verbazing. “Echt bizar, want onze podcast staat ook nog op andere apps.”

Het is niet de eerste keer dat de podcast de meest beluisterde podcast van het jaar is. “Ik had het dit jaar eigenlijk niet zien aankomen”, zegt Kaj. “Nou, ik ook niet. Het is leuk voor een jaar, maar voor ons is de rek er ook uit”, aldus Monica. Als grapje zegt Monica dat dit het laatste seizoen is.

Vaak Kritiek

Monica is heel dankbaar dat er zo veel mensen naar hun podcast luisteren en dat ze twee jaar op een rij de beste zijn. Alsnog zit haar iets dwars. “We zijn de podcast begonnen om dit als vrienden te doen en dat we alles kunnen zeggen wat we willen, zonder ergens rekening mee te houden. Toch krijg ik de laatste tijd veel kritiek en dat vind ik erg jammer.” Kaj probeert Monica te motiveren en zegt: “We gaan keihard door in seizoen drie.”

In de rest van de podcast hebben de twee ontzettend veel lol samen en geniet Monica van een stukje taart om alles te vieren. Thank god, hoeven we nog geen afscheid te nemen van dit heerlijke duo.