Monica Geuze heeft onlangs een borstverkleining laten doen. Helaas ging dit niet zoals verwacht. De operatie was goed verlopen, maar de volgende dag ging er iets mis waardoor ze diezelfde dag opnieuw geopereerd moest worden. Ze vertelt hier alles over in de nieuwste podcast aflevering Geuze en Gorgels.

monica geuze over borstoperatie
Bron: @monicageuze

Heftige operatie

Monica Geuze heeft onlangs haar implantaten laten verwijderen. Ze heeft haar oude siliconen eruit laten halen en heeft nieuwe erin laten zetten, maar dan van een kleiner formaat. Ze was namelijk niet blij met haar oude ‘vriendinnen’. Ze had deze vlak voor de geboorte van haar dochtertje laten zetten waardoor ze na de bevalling enorm van vorm waren veranderd. Ze was er dus niet meer tevreden over. Na maanden speculeren had Monica dan eindelijk de knoop doorgehakt en ze ging voor een verkleining van haar voorgevel.

Operatie geslaagd

Ongeveer twee weken geleden vond de operatie van Monica ‘haar vriendinnen’ plaats. De influencer werd rustig onder narcose gebracht en kreeg alvast pijnstilling en antibiotica toegediend. Monica had geen moeite met de narcose blijkt uit haar podcast die ze samen host met Kaj Gorgels. “Ik ben echt zo weg van narcose. Ik vind dat echt zo lekker. Het moment dat je inslaapt en dat er dan gewoon niks in jouw lichaam kan tegenwerken tot die slaap. Dat is goddelijk”, vertelt de influencer over haar ervaring. Toen ze daarvan wakker werd was haar voorgevel verkleind. De operatie was gelukkig goed gegaan, maar toch moest Monica opnieuw geopereerd worden.

@monicageuzeBye girls✅♬ original sound – nostalgia central🎶

‘Ik werd de volgende ochtend wakker met pijn’

“Ik voelde meteen dat de linker kant veel meer pijn deed dan de andere kant”, begint ze haar verhaal. Op de uitslaapkamer kreeg Monica een perenijsje toegediend, maar zelfs deze smaakte haar niet. De brunette moest sowieso een nachtje blijven in het ziekenhuis. “Ik werd de volgende ochtend wakker en toen had ik zoveel pijn. Toen kwam de arts een check doen. Dus hij deed die bh open en vroeg of ik pijn had. Ik zei dat ik dat inderdaad wel had dus hij ging kijken”, gaat ze verder met haar verhaal.

“En toen zei de arts dat hij mij diezelfde dag meteen weer ging opereren. Dus ik raakte enorm in paniek. De arts zei dat hij waarschijnlijk iets had geraakt of dat er iets was open gespat waardoor mijn hele linke borst zich had gevuld met bloed.”

Nieuwe operatie

Monica kan niet goed tegen anatomie. Dat houdt in dat als de arts verteld wat hij met haar gaat doen, ze helemaal gek wordt. De presentatrice viel meerdere keren flauw en was ontzettend in paniek. En dat was niet het enige, want Monica barstte ook nog eens van de pijn. “Als ik nu geen kind had dan had ik nu op een knop gedrukt zodat ik niet meer hoefde te leven”, vertelt ze over de pijn. Vervolgens moest de influencer dus opnieuw onder het mes. Na een paar uur werd Monica wakker en voelde ze zich gelukkig weer de oude. Ze begon zelfs weer met grapjes maken. Pijn had ze nog wel, maar dit was stukken minder dan voor de tweede operatie.