Monica Geuze is als sinds haar achttiende actief op YouTube. Op haar account staan al haar vlogs van het begin van haar carrière nog steeds online. Toch vindt ze het moeilijk om haar oude vlogs te bekijken. Ze denkt er zelfs aan om ze te verwijderen.

Monica Geuze
Bron: @monicageuze

Vlogster Monica Geuze

Wie een echt fan is van Monica, weet dat haar bekendheid begon door het vloggen op YouTube. Wat niet veel mensen weten, is dat haar eerste keer voor de camera op haar tiende was. Ze speelde als dochter in de videoclip van Racoon – Happy Family. Op haar achttiende besloot Monica haar leven te vloggen en had ze ook haar eigen blog. Naarmate Monica ouder werd, werd ze geïnteresseerd in het maken van muziek. De enige echte Ronnie Flex vroeg haar toen om DJ van hem te worden.

Monica is sindsdien altijd nog blijven vloggen en heeft nu 544k abonnees. Momenteel houdt ze zich niet alleen bezig met vloggen, maar mag ze zich ook een presentatrice noemen. Samen met haar beste maatje Kaj Gorgels presenteert ze Temptation Island: Love Or Leave. Kortgeleden maakte ze bekend exclusief voor videoland te gaan presenteren.

Oude vlogs verwijderen?

Het is mooi om te zien wat Monica door de jaren heen heeft bereikt. Je zou denken dat ze dan met trots naar haar oude vlogs zou kijken. Dat is dus niet zo. Why? Monica vertelt tijdens een podcastaflevering van Geuze en Gorgels: “Als ik dingen van mezelf terugzie dan denk ik: ik ben zo erg veranderd.” Monica vindt dat juist heel gênant om te zien. “Ik word heel erg geconfronteerd met hoe achterlijk ik me heb gedragen. Dat ik af en toe echt denk: oh my lord.”

Ze geeft ook aan de beelden liever te willen verwijderen. “Er komt wel een moment dat ik dan denk: moet ik het dan gaan verwijderen? Of moet ik het dan omarmen? Want het is natuurlijk gewoon wat het is”, aldus Monica. Ze vervolgt met: “Ik ben wel heel erg mezelf gebleven, want ik heb echt wel een kern die echt totaal mij is. Alleen hoe ik met situaties om ga en hoe ik naar dingen kijk: daarin ben ik echt heel erg veranderd.”

Wij hopen dat Monica de vlogs gewoon laat staan. Het is juist mooi om te zien hoe ze steeds wat volwassener is geworden.