De inmiddels ex-vlogger Monica Geuze, bekend van onder andere haar dagelijkse vlogs op YouTube, was afgelopen dinsdag te gast in de talkshow van Eva Jinek waarin ze ging vertellen over haar vlogcarrière. Ze deed hier een shocking onthulling, het blijkt dat Monica tijdens haar carrière heel wat camera’s erdoorheen gejaagd heeft.

Monica Geuze vloggen carrière onthulling
Bron: @monicageuze

Dagelijks vloggen

Monica is opgegroeid in Hendrik-Ido-Ambacht, maar woont inmiddels samen met haar dochtertje Zara-Lizzy in Amsterdam. De 27-jarige ex-vlogger was acht jaar geleden begonnen met het plaatsen van dagelijkse vlogs waarin ze haar kijkers een kijkje in haar leven gaf.

Monica heeft ervoor gekozen om te stoppen met het uploaden van dagelijkse vlogs, dit vertelde ze vorige week aan het begin van haar YouTube-video. Ze is wel van plan om actief te blijven op social media, haar YouTube account wordt niet verwijderd en ze zal hierop ook gewoon video’s blijven uploaden. Hoe dat eruit gaat zien moet ze alleen nog even bedenken. Monica blijft ook gewoon actief op Instagram en TikTok waar ze sinds kort ook veel op plaatst. We zijn dus gelukkig niet van haar af.

Shocking onthulling over haar carrière

Monica was afgelopen dinsdag te gast in de talkshow Jinek om te praten over haar vlogcarrière. Daarin vertelde ze dat ze de afgelopen tijd de camera amper gemist heeft. “Aan het begin van de week was mijn reactie nog: shit, ik ben hem vergeten. Maar naar de studio nu was ik hem ook vergeten, ook al hadden jullie gevraagd om hem mee te nemen”, aldus Monica.

De ex-vlogger vertelt tijdens het programma dat zij gemiddeld per jaar twee camera’s gebruikte. En nadat ze een snelle berekening had gemaakt in haar hoofd kwam ze tot de conclusie dat ze in haar hele carrière in totaal tussen de zestien en twintig camera’s heeft versleten. Bizar hé?