In de podcast Geuze & Gorgels van Monica Geuze en Kaj Gorgels, kan je luisteren naar lekker geklets van het tweetal. Tijdens al dat geklets onthult Monica haar stiekeme crush op een EOTB-ster.

Monica Geuze
Bron: @monicageuze

Mooiste vrouw van het land

De meeste kennen Monica van haar vlogs en als dj van Ronnie Flex. Monica is door de jaren heen gegroeid en werkt nu als presentatrice voor Temptation Island: Love or Leave. En als jij je afvraagt wie de mooiste vrouw van Nederland is, dan schreeuwen wij Monica. In 2021 werd Monica namelijk genomineerd als de mooiste vrouw van het land door het mannenblad FHM500.

Het is dus bekend dat Monica aardig in de smaak valt bij de mannen. Maar onze Monica is al een tijdje taken. Het liefdesleven van Monica gaat op het moment goed. Ze is nog steeds hartstikke verliefd op haar geliefde Robbert.

Monica’s crush

In de nieuwste aflevering van Geuze & Gorgels, onthult Monica wie haar stiekeme crush is. Ze schijnt EOTB-ster Harrie Snijders wel heel erg knap te vinden. ”Echt?”, vraagt Kaj. ”Het is dat je een relatie hebt, maar je had je anders op kunnen geven voor zijn datingprogramma”, aldus Kaj. Waarop Monica reageert: ”Ja, dat had ik kunnen doen inderdaad, maar ik heb het niet gedaan.”

Monica vertelt vervolgens dat ze heel veel mensen kent die Harrie ook wel een knappe vent vinden. Of Kaj het daarmee eens is? Dat moet je zelf maar beoordelen.

@geuzeengorgels_ Sommige dingen in het leven zijn niet te volgen… #podcast #fyp #viral #geuzeengorgels #tonnymedia #monicageuze #kajgorgels ♬ origineel geluid – Monica & Kaj