Monica Geuze heeft een dochtertje met voetballer Lars Veldwijk die momenteel in Zuid-Korea woont. De twee hebben geen relatie meer, maar hebben toch samen een manier gevonden om samen voor dochter Zara-Lizzy te zorgen. Trots vertelt Monica hoe goed het co-ouderschap tussen haar en Lars gaat.

Monica Geuze en Zara-Lizzy herenigd met Lars Veldwijk
Bron: @monicageuze

‘Zo dankbaar’

Voetballer Lars Veldwijk woont én speelt momenteel in Zuid-Korea. Hoewel hij zo ver woont, neemt hij elke kans om Monica en hun dochter Zara-Lizzy te kunnen zien. Gister postte Monica een foto in een Instagram verhaal dat de drie weer herenigd zijn.

Hoewel Monica gelukkig is met haar vriend Robbert, kan ze het alsnog heel goed vinden met Lars. Wat natuurlijk geweldig is, aangezien hij nog altijd de vader van Zara-Lizzy blijft. Bij het Instagram verhaal schrijft Monica: “Zo dankbaar en fijn dat ouderschap ook los van elkaar, naast én met elkaar kan bestaan!”

Monica Geuze en Zara-Lizzy herenigd met Lars Veldwijk
Bron: @monicageuze

Co-ouderschap

In een vlog vertelde Monica hoe gelukkig ze is met het co-ouderschap tussen haar en Lars: “Ik realiseerde me opeens dat wij ineens weer op zo’n vriendschappelijke en respectvolle manier met elkaar om kunnen gaan. Ik ben heel erg blij dat wij nu zo’n respectvolle band met elkaar hebben en ik hoop dat dat altijd zo blijft. Dat we op die manier samen Zara-Lizzy haar ouders kunnen zijn, zonder dat zij ooit het idee hoeft te hebben dat ze tussen ons in staat. We zijn nu wel op een punt dat we zeggen tegen elkaar van, laten we die dag met z’n drieën gaan lunchen bijvoorbeeld. Dat geeft zoveel rust en ik was bang dat die rust er nooit zou komen. Tijd heelt echt een heleboel wonden.”