Begin dit jaar maakte Monica Geuze bekend dat ze een punt achter de relatie van haar en Robbert heeft gezet. Ook liet ze onlangs weten dat ze momenteel niet op zoek is naar een nieuwe liefde, maar dat is al snel opgehouden. Afgelopen weekend is ze namelijk zoenend gespot met iemand die we allemaal wel kennen.

monica geuze
Bron: @monicageuze

Relatiebreuk

In 2020 kregen Monica Geuze en Robbert Kroese een relatie, maar helaas maakten ze begin dit jaar bekend dat ze de relatie hebben beëindigd. De reden van de relatiebreuk is niet bekend en ze lieten weten dat ze verder zouden gaan als vrienden. Het was een beslissing die ze samen hebben genomen.

“We hopen vrienden te kunnen en mogen blijven en we hopen ook dat hij en Zara-Lizzy voor altijd nog een band kunnen hebben, want hij is gewoon drie jaar in haar leven geweest van de vier jaar dat ze bestaat. Daarin moeten we een weg gaan vinden en dat is echt best wel zwaar”, vertelde Monica in haar laatste vlog. Eerder gingen er al geruchten rond dat Robbert vreemd zou gaan, maar Monica ontkende dat.

Zoenend gespot

Onlangs vertelde Monica aan RTL Boulevard dat ze momenteel niet op zoek is naar liefde, maar toch heeft ze het afgelopen weekend leuk gehad iemand. En het is toevallig een bekende. Natuurlijk was onze juice queen Yvonne Coldeweijer er weer snel bij. Ze vertelt dat ze Monica Geuze en Rijk Hofman zoenend heeft gespot in de Social Club, maar ook zijn ze afgelopen weekend samen gespot bij Holland Zingt Hazes. En de twee waren weer aan het zoenen. “Ze maken er dus niet echt een geheim van dat ze elkaar leuk vinden”, schrijft Yvonne op haar Instagram. Zouden de twee echt verliefd zijn? Of hebben ze het gewoon leuk samen?

monica geuze
Bron: @lifeofyvonne
monica geuze
Bron: @lifeofyvonne
monica geuze
Bron: @lifeofyvonne