Ondanks dat we op dit moment géén idee hebben of Monique Westenberg en André Hazes een relatie hebben, zijn de twee wel samen op vakantie. Samen met zoontje Dré geniet het kleine gezinnetje van een een tropische vakantie in Thailand. Genoeg redenen voor Monique om een zomers bikinikiekje op Instagram te delen.

Monique Westenberg André Hazes
Bron: @moniquenoell

Samen op vakantie

André Hazes is sinds het nieuws over zijn burn-out allesbehalve actief op social media geweest. De zanger leeft onder de radar en verblijft volgens verschillende juice-accounts alleen maar in het buitenland. Zoontje Dré Junior woont bij moeder Monique in Nederland, maar toch wil het stel samen tijd doorbrengen. En wat doe je dan? Yep, dan vertrek je gewoon met z’n drieën naar een tropische bestemming.

Tripje naar Thailand

Nadat the little family een lange reis door Amerika maakte, vertoeven de drie nu op Thailand. Nog steeds is het niet duidelijk of Monique en André weer een koppel zijn, maar gezien de foto’s lijkt het ons zeer onwaarschijnlijk dat de twee niet samen zijn. Op de foto’s zien we André, Monique en hun zoontje als een gelukkig gezinnetje op een boot liggen. “Boattrip!”, deelt Monique bij de foto’s.

Een romantisch kiekje van het stel blijft (nog) uit, maar wij vermoeden dat dit heus niet lang zal duren. Als we deze kiekjes bekijken, lijkt het gezinnetje namelijk weer helemaal herenigd. To be continued…

Lees ook: Sarah van Soelen deelt sneer uit naar Monique op Instagram