Ja ja, dit weekend is het Pasen en kunnen we weer volop genieten van al dat lekkere eten. En wat betreft lekker eten, dat doen we natuurlijk het liefst vanaf een mooi gedekte paastafel! Om ervoor te zorgen dat je de leukste gedekte tafel hebt tijdens de paasbrunch, pas je de volgende twee tips toe.

easter-egg-on-plate-2209597

Ga voor luxe paaseieren

En die scoor je bij HEMA want zij hebben hun foodassortiment uitgebreid met luxe paaseieren. Zo hebben ze bijvoorbeeld een ‘choco dripp egg’ gemaakt van melkchocolade gevuld met vanillevulling én als finishing touch: discodip. Maar je kan ook gaan voor de chocolade paasei met fudge of voor de roze ruby egg. En mocht jouw Paasbrunch dit jaar een gouden thema hebben dan hebben ze ook een gouden paasei in hun assortiment. Voor een chique paastafel zit je met deze paaseitjes dus helemaal goed!

 

Schermafbeelding 2019-04-08 om 15.47.17

Zorg voor het mooiste middelpunt

Als je wil zorgen voor iets opvallend ga dan aan de slag met een taart als middelpunt. Ook daarvoor kan je terecht bij de HEMA want zij pakken uit met een ‘dripcake‘ die zó mooi is dat je het eigenlijk niet wilt eten. In totaal zijn er drie lagen (maar je kan ze ook los bestellen) van chocolade, een luchtige crème met chocoladestukjes en chocolade ganache. De versiering laten ze verder volledig aan jou over waardoor je iets kan maken wat perfect past bij jouw gedekte tafel.

dripcake FEM FEM

Vrolijk Pasen!