Again it’s monday! En ook deze week trappen we af met een heerlijke hunk, genaamd Jeremy Meeks. De 37-jarige laat menig vrouwen hart sneller kloppen, maar is niet altijd een lieve jongen geweest. Echter mag dit de pret zeker niet drukken, daarom hebben wij wat background info over Jer verzameld. Let’s see!

@Instajeremymeeks
@Instajeremymeeks

Crimineel verleden

Dat Meeks een slechte jeugd heeft gehad schuift hij niet onder stoelen of banken. Zo liet hij in een zeldzaam interview weten dat zijn vader al begon met het plegen van moorden toen Jeremy slechts 9 maanden oud was. Hij doodde de beste vriendin van zijn moeder omdat zij wist waar Meeks en zijn familie verbleef. Ook zijn moeder was niet bepaald een good momma. Zo was ze verslaafd aan heroïne en trok ze de slechtste mannen aan. Gelukkig heeft hij wel een zus waar hij op kan bouwen. Op zijn geboortewijs heeft hij daarom ook de naam van zijn zus aangeduid als moeder. ”Dat was het beste wat me ooit kon overkomen”, vertelde Jeremy openhartig.

Zijn heftige jeugd weerhield de jonge Jeremy er niet van om het slechte pad op te gaan. ”Van een erg jonge leeftijd zat het in mijn bloed om slechte beslissingen te nemen”, aldus Meeks. Deze knapperd belandde daarom ook in 2002 voor het eerst in de gevangenis, omdat hij op 18 jarige leeftijd een overval had gepleegd. Vele criminele daden volgde, tot hij werd ontdekt als model door nota bene een mugshot.

Modellen carrière

Toen Meeks in 2014 nog eens vast zat wegens diefstal werd hij ontdekt door zijn zogenaamde mugshot. Jeremy ontving wel zo’n 300 brieven per dag en soms zat daar ook een contract bij van geïnteresseerde bedrijven. Echter had hij nog nooit een contract gezien ”Het was allemaal chinees voor me”. Meeks was zeker wel geïnteresseerd in een voorspoedige modellencarrière en wilde zo snel mogelijk vrijkomen om er volop gebruik van te maken. Die kans kreeg hij door rechter Nunley, en vanaf dat moment ging deze bad boy als een speer.

Op 4 maart 2015 tekende Jeremy Meeks zijn eerste contract bij White Cross Management. In juni 2016 was het zover Meeks was voor het eerst te zien op de cover van James Magazine USA. Vele klussen volgde. Zo stond hij model voor merken zoals Tommy Hilfiger en Philip Plein. Daarnaast heeft Jeremy veel Fashion Weeks gelopen, zoals die van Milaan en New York.

Nieuw hoofdstuk

Ook op liefdesgebied begon hij een nieuw hoofdstuk. Zo werd hij een aantal jaar terug gespot met miljardairs dochter Chloe Green. De twee hebben elkaar leren kennen op het filmfestival van Cannes en werden zoenend gespot op een jacht in Turkije.

Met de steenrijke Chloe kreeg Jeremy in mei 2018 nog een zoontje genaamd Jayden. Meeks wil nog meer koters ”Ik heb nog een meisje nodig! Ik wil zo graag een meisje”. ”Ik heb al twee zonen die echte mama’s-kindjes zijn. Ik wel een papa’s kindje”. Jayden werd overigens geboren in Monaco, waar het koppel merendeel van hun tijd doorbrengt. Ook is de knappe Jeremy inmiddels compleet omarmd als een van de Greens, en dat geeft deze Jer natuurlijk een echt warm thuiskomen.

Toekomstplannen

Jeremy heeft nog grotere plannen voor de toekomst. Zo zat hij te denken aan een heuse muziekcarrière, waarin hij niet zal zingen over wapens en geweld. ”Ik heb heel wat slechte dingen gedaan vanwege de muziek waar ik naar luisterde. Het kan je stemming echt veranderen”. Zo liet hij weten dat muziek kinderen beïnvloed en dat is niet altijd positief. Hij wil zich gaan voornamelijk gaan richten op positieve muziek, maar het moet dan nog wel een beetje ”street” klinken.

Lees ook: Mooie mannen maandag: Neels Visser (22)