Het is zo ver, we mogen heerlijk genieten van de warme dagen met ons favoriete drankje in de hand. Finally! Tijd om eens uit te zoeken welke mooie strandtenten dit jaar het bezoeken waard zijn. Wij zetten ze op een rijtje!

@tulumnoordwijk
@tulumnoordwijk

Heerlijk met je voeten in het zand, zonnebaden terwijl je geniet van heerlijke hapjes en drankjes met goed gezelschap. Wij deze strandtenten is het in 2020 in ieder geval prima toeven.

Breakers Beachhouse, Noordwijk

Een echt klassiek, het Hotel Huis ter Duin. Deze oude-chique plek is inmiddels door veel mensen geliefd. Zij hebben hun eigen beachhouse gecreëerd, waar je kunt genieten van heerlijke Aziatische gerechten, zoals noodles, Japanse omelet met garnalen of wakadori kip, terwijl je heerlijk vertoeft onder de zon.

Tulum, Noordwijk

Ook deze waanzinnig mooie strandtent ligt in het mooie Noordwijk. Tulum kun je vast herkennen door de vele Instagram foto’s, die ieder jaar weer op je timeline verschijnen. Mensen genieten hier van het goede eten op een ontzettend mooi ingerichte plek, helemaal in beach stijl. Totally Instagrammable dus.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Tulum (@tulumnoordwijk) op

Club Zand, Castricum aan Zee

Club Zand is vast en zeker een echte parel tussen de strandtenten. Dit restaurant is een tikkeltje hippie en boho, helemaal in de Ibiza sferen dus. Geniet in een hangstoel, met je blik op zee of eet een heerlijk gerecht. Aangezien het geen ‘echte’ badplaats is, is het een stuk rustiger en woont er niemand. Zo kun je dus even écht tot rust komen, zonder drukte om je heen.

Barbarossa Beach, Scheveningen

Met een te gekke traditionele mediterrane en Aziatische keuken, zit bij bij Barbarossa Beach op een heerlijke plek. De combinatie van de goede gerechten en de Spaanse sferen om je heen is perfect voor jouw zomerdag. De strandtent is misschien een tikkeltje duurder dan de anderen, maar dan heb je ook wat.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Barbarossa Beachclub (@barbarossabeach) op

De Kwartel, Den Haag

Ook verscholen achter de duinen van Den Haag vind je een plek waar jij jouw hele zomer wel wilt zijn. De rust die De Kwartel als strandtent meebrengt is ongekend en daarnaast kun je er genieten van een opvallend goede menukaart. Aan fine dining kom je dus niet tekort. Zin in een heerlijk wijntje erbij? Dat wordt lastig kiezen, hun wijnkaart bestaat namelijk uit 150 verschillende wijnen.

Strandzuid, Amsterdam

Ook in onze bruisende hoofdstad vind je een heerlijke strandtent. Strandzuid is al veel langer bekend onder de Amsterdammers, maar is helemaal vernieuwd. Met een nieuw meubilair en een grote verbouwing is de zaak een echt strandparadijs geworden. Geniet van jouw favoriete borrel aan het mooie water, terwijl de zon langzaam ondergaat.

Op zoek naar een terras in Amsterdam? Op deze mooie plekken geniet je extra lang van de zon.