Heb je een date night op de planning staan aankomende donderdag? Of wil je juist jezelf verwennen met een cadeau (want heus niet dat Valentijnsdag alleen voor stelletjes is)? De meest geliefde, prijswinnende en bestverkopende make-up collectie is weer verkrijgbaar.

op je mooist valentijn FEM FEM

De bestverkopende Pillow Talk-collectie van Charlotte Tilbury is back! En we hebben goed nieuws want: het blijft. De prijswinnende collectie is inmiddels permanent onderdeel van hun collectie en het ultieme cadeau voor Valentijnsdag. Of juist ideaal om voor de mooiste make-up look to zorgen voor jouw date.

De twee iconische Pillow Talk-producten – de Matte Revolution lipstick en Lip Cheat lippotlood – zijn al jaren populair maar ze hebben hun collectie uitgebreid. Mogen we jullie voorstellen aan de producten waar je echt niet meer zonder kan in je make-up tas:

Voor een glanzende gloed

Ben je op zoek naar een dromerige teint dan zorgt Cheek To Chic voor een warme, glanzende gloed op je gezicht.

Voor sprankelende ogen

Mannen zeggen toch vaak dat ze dol zijn op de ‘natural look‘? Dan zit het met de vier kleuren van de luxury palette helemaal goed. Vier frisse, roze tinten die jouw ogen een romantische uitstraling geven.

Maak het af met…

Lippen om te zoenen. Want je wilt jouw date natuurlijk goed afsluiten and you can’t go wrong with nude.

Happy dating!

En PS. mocht je nog cadeau inspiratie nodig hebben: koop vooral dit niet.