Een 9 tot 5 baan, een partner en een eigen huis dat je moet onderhouden: er is doordeweeks niet zoveel tijd om met je vriendinnen bij te kletsen. Daarom is het de hoogste tijd voor een girls trip naar Ibiza, want naast dat je hier uren bij kunt kletsen, kunnen jullie verblijven in een van de mooiste Airbnb’s van het eiland. Dat lijkt ons een win-win situatie, right?

Bron: Airbnb

Dit is de mooiste Airbnb op Ibiza voor een girls trip

Nu het zomer is en jij en je vriendinnen allemaal vakantie hebben, is het de hoogste tijd om een girls trip te plannen en daar is Ibiza natuurlijk het perfecte eiland voor. De hele dag naar hippie marktjes, mooie zandstranden en ’s avonds lekker cocktails drinken in Ibiza-stad in jullie mooiste outfits.

Zwijmel jij ook al helemaal weg bij dat idee? Dan is deze Airbnb dichtbij Ibiza-stad echt iets voor jullie. Deze Airbnb heeft namelijk een dakterras, een bad, een knusse woonkamer met een prachtige keuken en dat allemaal voor vier personen. 

Bron: Airbnb
Bron: Airbnb

Wat te doen in Ibiza stad?

De Airbnb ligt in Ibiza-stad en op drie minuten lopen van de haven, maar daar blijft het niet bij. Omdat de Airbnb in Ibiza-stad ligt, heb je echt een prachtige 360 graden view van de oude stad. Naast het prachtige uitzicht is er ook genoeg te doen in Ibiza-stad. Zo kun je er heerlijk shoppen in kleine boetiekjes, zijn er schattige tapasbarretjes en kun je ’s avonds vaak naar een avond marktje waar je fantastische Ibiza-jurkjes, tassen, kettinkjes en armbanden kunt scoren. 

Het enige nadeel van deze prachtige airbnb is alleen dat je minimaal een week moet blijven, maar als dat het ergste is… Op deze manier heb je juist nog meer quality time met je vriendinnen, right? Snel boeken dus. 

Lees ook: Dit zijn de 6 fijnste hotels aan de oostkust van Ibiza