Ondanks dat Flevoland de kleinste provincie van ons landje is, is er genoeg te beleven. Veel mensen brengen een bezoekje aan de jongste provincie van Nederland voor onder andere het Aviodrome, Bataviastad en het geliefde pretpark Walibi Holland. Wie een weekendje Flevoland wil boeken, moet opletten! Dit zijn de 5 mooiste Airbnb’s in Flevoland!

1. Getaway cabin – Flevoland

In Lelystad, de hoofdstad van Flevoland, ligt een prachtige, afgelegen cabin voor een romantisch weekendje weg met je significant other. Het huisje is stijlvol en comfortabel ingericht en heeft alle basics die je nodig hebt. Ga ’s winters lekker knus voor de openhaard zitten of geniet zomers buiten op de loungestoelen van het zonnetje. Het is dan ook een heerlijk plekje om van de drukte te ontsnappen!

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

2. Soothing spacious studio – Flevoland

Een andere überromantische Airbnb in Lelystad is deze schattige studiowoning. Omdat de woning bestaat uit één grote kamer, voelt het verblijf gezellig en knus aan. De Airbnb beschikt naast natuurlijk een tweepersoonsbed en badkamer over een keukentje, bluetooth muziekinstallatie en zelfs een sauna. Een heerlijk verblijf wordt gegarandeerd!

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

3. Tiny house Klein Knorrestein – Oosterwold

Wie graag even helemaal weg wil van de stad en de natuur in wil, zal deze tiny house in Almere fantastisch vinden. Deze kleine huisjes staan op een dierenweide aan de bosrand in de ecowijk Oosterwold. Het huis draait op zonne-energie en heeft een kacheltje en een speciaal regenwatersysteem. Daarnaast kan je gebruik maken van een mini sauna en hottub. Er passen in totaal vier mensen in een tiny house. Een huisje heeft een tweepersoonsbed en een hoogslaper voor twee personen. Daarnaast is er nog ruimte voor een tafeltje waar jullie ’s ochtends gezellig kunnen ontbijten. Ben jij te porren voor een duurzaam weekendje weg tussen de dieren?

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

4. Luxe villa – Zeewolde

Niet alleen stelletjes en gezinnen zullen een mooie Airbnb in Flevoland vinden, maar vriendengroepen ook. Deze luxe villa in Zeewolde is geschikt voor maar liefst acht personen. Deze Airbnb heeft alles wat vriendengroepen nodig hebben op een vakantie: een lekkere grote loungebank, een ruime eettafel, een TV met Playstation en een grote serre om gezellig te barbecueën. Aangezien de villa op een vakantiepark staat, kan je zelfs gebruik maken van het zwembad. Wat wil je nog meer?

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

5. Maison de l’epée – Emmeloord

In het stadshart van Emmeloord is een monumentale woning omgetoverd tot een prachtige Airbnb voor twee personen. Op loopafstand van deze Airbnb vind je onder andere restaurants, winkels, een theater en een bioscoop. De woning is niet alleen stijlvol ingericht maar is ook van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de woning over een gezellige woonkamer met TV, een luxe kitchenette en een buitenkeuken waar je heerlijk kan koken en barbecueën. Wie de stad Emmeloord wil verkennen, zal deze Airbnb fantastisch vinden!

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

Lees ook: Droom weg met deze meest populaire Airbnb accommodaties!