Als je Brabant zegt, denk je natuurlijk meteen aan Carnaval, ‘s-Hertogenbosch en de Efteling. Dat er in Noord-Brabant genoeg leuks te doen is, is natuurlijk geen verrassing. Een vakantie naar deze gezellige provincie is dan ook helemaal geen straf. Om jou een handje te helpen met het plannen, hebben wij de 5 mooiste Airbnb’s in Noord-Brabant uitgezocht!

1. Kick Back on the Leafy – Woudrichem

Wie op zoek is naar een knus vakantiehuisje voor twee personen, gaat deze Airbnb perfect vinden. Deze stijlvolle Airbnb is all you need voor een gezellig weekendje weg met je significant other. Naast een slaapkamer, badkamer en comfortabele zithoek is er nog een compacte keuken waar je een heerlijk ontbijtje voor je geliefde in elkaar kan zetten. Maak een fietstochtje naar de binnenstad en geniet ’s avonds van een wijntje in de prachtige tuin!

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

2. Cozy Cottage – Schaijk

Wie het moderne interieur van thuis liever inruilt voor iets bijzonders, zal deze Cozy Cottage fantastisch vinden. Deze supergezellige Airbnb is geschikt voor vier personen en heeft twee slaapkamers, een badkamer, een woonkamer, een keuken en een grote tuin. Daarnaast heb je ook nog een privésauna tot je beschikking. Ga in de zomer lekker buiten barbecueën en kruip in de winter met zijn allen voor de ouderwetse kachel. Perfect voor gezinnetjes!

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

3. Heilige Nachten – Goirle

Waar de één houdt van een lekker knus vakantiehuisje, heeft de ander juist behoefte aan lekker veel ruimte. Voor de mensen die op vakantie niet genoeg space kunnen krijgen, hebben we nu een bijzonder vakantiestekje gevonden: een volledige kerk voor jezelf! Het pop-up concept Heilige Nachten maakt het mogelijk om een nachtje in een echte kerk door te brengen. De kerk wordt omgetoverd tot een gezellige Airbnb voor jou en vijf vrienden. Niet alleen heb je een unieke vakantie, ook draag je bij aan het voortbestaan van deze prachtige kerk. Durf jij ’s nachts op verkenning te gaan?

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

4. Boomhut – Reek

Vriendengroepen die alle villa’s, vakantiehuizen en campings van Nederland wel gezien hebben, moeten nu even goed opletten. In het Brabantse dorp Reek kan je namelijk in een hele bijzondere Airbnb logeren: een boomhut! Dit houten paradijsje is geschikt voor maar liefst 16 mensen en is daarmee het ultieme vakantieverblijf voor grote vriendengroepen. De boomhut heeft zeven slaapkamers, meerdere badkamers, een woonkamer en een ruime keuken met meerdere eettafels. Daarnaast is er een projector om een gezellig filmavondje te houden. Trommel je vrienden maar vast op!

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

5. Vakantiehuis bij de Efteling – Kaatsheuvel

Eén van de bekendste bezienswaardigheden in Noord-Brabant is toch wel de megapopulaire Efteling. Op slechts twee kilometer van het pretpark vandaan vind je dit prachtige vakantiehuis voor zes personen. Deze luxe woning heeft drie slaapkamers, een badkamer, een ruime keuken en een gezellige woonkamer om heerlijk tijd met elkaar door te brengen. De achtertuin is toch wel de place to be: niet alleen beschikt het huis over een privézwembad, ook is er een jacuzzi om heerlijk in tot rust te komen. Zoek overdag de spanning op in de Efteling en ’s avonds de ontspanning in dit prachtige vakantiehuis!

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

Lees ook: Vakantie in eigen land: dit zijn de 5 mooiste Airbnb’s in Limburg!