Bij een tour door Nederland kan je Noord-Holland natuurlijk niet vergeten. Niet alleen heeft Noord-Holland onze prachtige hoofdstad Amsterdam, ook Haarlem, Volendam en Zandvoort zijn échte Hollandse pareltjes. Met de vele vakantiehuisjes, appartementen en hotelkamers is het nog een hele klus om het perfecte verblijfje in deze provincie te vinden. Gelukkig kunnen wij jou een handje helpen! Dit zijn de 5 mooiste Airbnb’s in Noord-Holland!

1. Prachtige privéwoning – Beverwijk

In het centrum van Beverwijk vind je deze prachtige privéwoning voor twee personen. Niet alleen heb je op loopafstand van deze woning gezellige winkelstraatjes en het treinstation, ook ben je binnen tien minuten rijden op het strand. Deze sfeervolle Airbnb heeft een slaapkamer, woonkamer, badkamer, keuken en zelfs een gezellig dakterras. Ziet er mooi uit, toch?

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

2. Glass House – Venhuizen

Wie wil overnachten in een uniek verblijf met een wonderschoon uitzicht, hoeft niet verder te zoeken. Dit glazen huis in Venhuizen is perfect voor mensen die de rust en natuur in Noord-Holland willen opzoeken. Deze Airbnb staat op een enorm stuk land van een rustig vakantiepark, waardoor je lekker veel privacy hebt. Naast de glazen ruimte is er nog een tweepersoonskamer, badkamer en keuken. In totaal passen er vier mensen in dit bijzondere vakantiestekje. Invite your friends!

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

3. 17e-eeuws Grachtenpand – Amsterdam

Wie Noord-Holland bezoekt, mag de hoofdstad van ons kikkerlandje natuurlijk niet vergeten. In Amsterdam zijn dan ook vele prachtige panden te vinden waar je een paar nachtjes kan verblijven. Zo ook dit 17e-eeuwse grachtenpand op vijf minuten lopen van het Centraal Station. Deze wonderschone Airbnb heeft een open floor plan met een tweepersoonsbed, een zithoek en een badkamer. Proef de authentieke Amsterdamse sfeer in dit prachtige pand!

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

4. Marcontainer – IJmuiden

Wie dacht dat een tiny house niet stijlvol kon zijn, heeft het goed mis. Deze container in IJmuiden staat niet alleen op een prachtige locatie aan zee, maar heeft ook nog eens een bijzonder mooi interieur. Deze tiny house heeft alles erop en eraan: naast een slaapkamer met tweepersoonsbed beschikt deze Airbnb over een compacte badkamer, een keuken en een zithoek met uitklapbaar stapelbed. Er passen dan ook maar liefst vier mensen in dit knusse verblijfje. Perfect voor mensen die een weekendje heerlijk op het strand willen doorbrengen!

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

5. Watervilla Black Swan – Oostknollendam

Hoe mooi sommige appartementen, vakantiehuisjes en hotelkamers ook zijn, de echte pareltjes vind je bij de unieke verblijfjes van Airbnb. Zo ook deze prachtige watervilla Black Swan in Oostknollendam. Deze enorme house boat is met zijn drie slaapkamers, twee badkamers, grote woonkamer, keuken en terras het perfecte vakantieverblijf voor gezinnen en vriendengroepen. De woonboot is geschikt voor zes personen en heeft een prachtig uitzicht over het Hollandse polderlandschap. Een heerlijke plek om je met je favoriete mensen even terug te trekken!

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

Lees ook: Vakantie in eigen land: Dit zijn de 5 mooiste Airbnb’s in Groningen!