We zijn met zijn allen ontzettend aan het fantaseren over de zomer. Kunnen we wel of niet op vakantie? Om je keuze voor een bestemming alvast iets makkelijk te maken hebben wij een paar mooie pareltjes voor je gevonden in het altijd prachtige Griekenland. De normaal zo drukbezochte en dus toeristische eilanden (we noemen Santorini) zijn nu natuurlijk een stuk rustiger… Hoe dan ook zijn dit must-visit plekken, die je in de toekomst niet mag overslaan!

Wij hebben de meest adembenemende eilanden van Griekenland uitgezocht om nu óf straks te bezoeken. Hier wil je wel een weekje vertoeven met jouw liefde of beste vriendin! Dat wordt snel boeken of alvast wegdromen…

header-greece-femfem
@pinterest

Kefalonia

Ben jij een strandliefhebber? Dan is Kefalonia echt iets voor jou! Je vindt hier bijzondere baaien met parelwitte stranden. En nee, je zit niet op Curacao of de Bahama’s. Toeristen hebben dit Griekse eiland (nog) niet echt ontdekt, dus het is lekker rustig. Neem een kijkje in de kleurrijke vissersdorpjes en je voelt je meteen thuis. Je zult je gelijk thuis voelen in dit prachtige en sfeervolle dorpje.

@unsplash
@unsplash
@unsplash
@unsplash

Zakynthos

Zakynthos is een vrij populaire vakantiebestemming. Een van de meest bekende bezienswaardigheden op dit eiland is een scheepswrak op het strand van Navagio Beach. Je vindt hier de Caretta Caretta schildpadden, die maken het paradijselijke plaatje compleet! Zeker een bezoekje waard.

@unsplash
@unsplash

Paros

Paros is nog niet super bekend, maar wordt steeds populairder. Er zijn hier super leuke opkomende hotspots, restaurantjes en overheerlijke cocktails. Ook je portemonnee wordt blij van dit eiland, want de prijzen zijn totaal niet hoog. Dat is wat we willen!

@unsplash
@unsplash
@unsplash
@unsplash

 

Santorini

Waarschijnlijk ken je dit fotogenieke eiland met het verbluffende uitzicht wel. Witte huisjes, blauwe daken en authentieke dorpjes: Santorini is echt prachtig. Niet voor niets is het eiland laatste jaren enorm populair geworden onder toeristen… Geniet nu in alle rust van de mooie omgeving, het lekkere eten en de aardige inwoners. Hier moet je een keer geweest zijn!

@unsplash
@unsplash
@unsplash
@unsplash

Mykonos

Mykonos wordt ook wel het Griekse Ibiza genoemd. Het toerisme heeft zich hier heel snel ontwikkeld, dus je bent hier zeker niet alleen! De kans bestaat dat je op een terrasje naast een bekend persoon zit, want ook beroemdheden zijn dol op dit Griekse eiland. Als je zin hebt in een feestje, ben hier aan het juiste adres. We love it! 

@unsplash
@unsplash
@unsplash
@unsplash

 

Aan welke eilanden zou jij graag een bezoekje willen brengen?

Lees ook: dit zijn de 10 meest romantische hotels in Italië