We zouden allemaal wel willen dat we ieder hotel voor het uitkiezen hadden. Aan sommige hotels hangt tot onze grote spijt namelijk wel een prijskaartje. Er zijn mensen die dit kunnen veroorloven, maar velen ook niet. Tot die tijd dromen we gewoon even lekker weg bij de volgende plaatjes van deze mooie, nieuwe hotels in de wereld.

Viceroy L’Ermitage – Beverly Hills

Dit hotel, gelegen in Beverly Hills, maakt al je dromen waar. Hoewel het in een rustige woonwijk ligt, bevind jij je na een korte wandeling al in de drukte van Rode Drive. Je hebt snel toegang tot de culturele bezienswaardigheden, winkels en bekende badplaatsen. Het hotel heeft luxe suites, een spa om lekker te ontspannen en een zwembad op het dak. En dan hebben we het nog niet eens gehad over dat prachtige uitzicht.

femfem-hotels-beverly-hills

Four Seasons Resort – Lanai

Een hotel in Hawaii is op zich al niet verkeerd, maar dit hotel is werkelijk waar alles wat je wil. Het heeft talloze voorzieningen, waaronder twee zwembaden, vier restaurants en een uitstekende spa. Het interieur van de kamers is strak en je hebt een prachtig uitzicht over de oceaan.

femfem-hawaii-hotels

Montage Palmetto – Bluffton

Dit gerenoveerde resort ligt in Bluffton, South Carolina. Het heeft een landelijke uitstraling en is voorzien van activiteiten als paardrijden, kleiduifschieten en golf. Het ligt middenin een prachtig natuurgebied en heeft veel wandelpaden, een bruisend dorp en een jachthaven. De kamers dienen als eerbetoon aan het rijke erfgoed van de regio. Hier kun je zeker terecht als je behoefte hebt aan een rustige omgeving.

bluffton-hotels-femfem

AndBeyond Matetsi River Lodge – Zimbabwe

Dit resort in Zimbabwe biedt een unieke combinatie van prachtige natuur en wilde dieren. Het heeft een eigentijds interieur met authentieke kenmerken. Daarnaast kun je genieten van een adembenemend uitzicht wat natuurlijk nooit gaat vervelen.

Matetsi-River-Lodge-Pool-2.jpg

Asilia the Highlands – Tanzania

In dit hotel verblijf je aan de rand van een berg en zit je vlakbij de luipaarden, buffels en olifanten. Je hebt hier maximale privacy, een scala aan activiteiten en je zult hier rijke avonturen beleven. Het interieur is authentiek en de kamers zijn voorzien van grote ramen die resulteren in prachtige uitzichten.

tanzania-hotels-femfem

Sanctuary Chief’s Camp – Botswana

Een suite met een eigen vuurkorf, lounge en bar. Daar krijg je ook nog een persoonlijke butler en gids bij. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Daarnaast kun je genieten van de wildernis, maar tegelijkertijd lekker ontspannen.

Africa; Botswana; Okavango Delta; Sanctuary Chief's Camp

Soneva Jani – Malediven

De Malediven, een plek waar we allemaal wel heen zouden willen. Hier verblijf je in een bungalow op het water die is voorzien van een eigen zwembad en een glijbaan. Wanneer je hier overnacht, heb je de oceaan als je eigen achtertuin. Beter kan haast niet.

Soneva Jani

Le Barthelémy Hotel & Spa – St. Barts

Dit hotel, middenin St. Barts, ligt op een prachtige locatie aan het strand. Het interieur is verzorgd door de beroemde ontwerper Sybille de Margerie en de keuken door de Franse chefkok Guy Martin. Je kunt hier in alle rust genieten en lekker even niets anders doen dan zandkastelen bouwen en snorkelen. Heerlijk.

barts-femfem-hotels

Park Hyatt – Mallorca

Iets dichterbij huis: Park Hyatt, gelegen in Mallorca. Het is een luxe toevluchtsoord en is gelegen in een rustige vallei, omringd door een prachtige natuur en waar je echt het gevoel krijgt dat je even kunt ontsnappen aan alle drukte van het dagelijkse leven.

mallorca-femfem-hotels

Chablé – Mexico

Het is slechts een uurtje rijden naar de kust, maar dat is geen probleem als je kijkt wat dit hotel te bieden heeft. Als je hier verblijft, voelt het namelijk al een beetje alsof je op het strand ligt. Het heeft echte strand resort voorzieningen, zoals het zwembad wat omringd is met palmbomen. Hier kun je heerlijk vertoeven, dat weten wij wel zeker.

mexico-femfem-hotels

Nu we toch bezig zijn met fantaseren, dit eiland is ook zeker een bezoekje waard.