Ieder seizoen kent zijn eigen trends en wat betreft haarmode zijn deze al vroeg te zien bij de grooste modeshows. De bekendste modellen, acteurs en andere beroemdheden zijn ons daarom altijd net een stapje voor. De meest opvallende en mooiste kapsels die je dit najaar veel gaat zien hebben wij voor jou geselecteerd. Dus ben jij toe aan iets nieuws, lees dan vooral even verder.

Kort, maar krachtig

In het voorjaar zagen we veel mensen met een lob (een lange bob), maar deze wordt weer vervangen door de vertrouwde bob. Een echte korte bob, eentje die valt op de kaaklijn of nog daarboven. Veel mensen zijn vaak bang dat een bob hen niet staat, maar goed nieuws: een bob staat iedereen. Stijlhaar, krullend, met een middenscheiding of een pony alles gaat samen met de korte bob.

kortebob kortebob1
Foto’s: ascelinkapsels-voor-haar

Wees creatief

Je haar op één lengte laten knippen is voor vrijwel iedereen een veilige optie, maar deze optie wordt soms wat saai. Kies er daarom dit najaar voor om je haar asymmetrisch te laten knippen. Je kunt hierbij kiezen voor een asymmetrische variant op de bob of bij haar wat langer is, wees creatief je kunt namelijk meer met je haar dan je denkt.

assymetrisch1 assymetrisch
Foto’s: korte-kapselskapsels-voor-haar

The out-of-bed look

Kom jij altijd net iets te laat je bed uit en heb je dan weinig tijd om je haar te stylen? Geen probleem, dit najaar is het namelijk een trend om je haar zo natuurlijk mogelijk te laten. De welbekende ‘out-of-bed-look’ was al langer bekend in de make-up wereld, maar mag nu dus ook in de haarwereld. Deze look klinkt makkelijker dan hij is, want soms zit je haar te slecht om er niks aan te doen. Met deze tips zit je haar iedere dag perfect zonder het te stylen.

natural look natuurlijke look
Foto’s: sunniebrookvelvetmonkey

Gedurfd en modieus

De pony is terug van weggeweest! Een pony heeft altijd iets speels, hij heeft namelijk zoveel verschillende opties. Hij kan: lang, kort of schuin zijn en dit seizoen kan alles. Met name de wat kortere pony ga je veel zien, wat nogal gedurfd en erg modieus is. Twijfel jij al heel lang over een pony? Zo eng is het niet.

pony Schermafbeelding 2017-09-19 om 10.40.30
Foto’s: kapsels-voor-haarkapsels

Stap uit je comfort-zone

Hiervoor spraken we over een natuurlijke out-of-bed look, maar het wordt dit najaar ook een trend om je haar een ver van natuurlijke kleur te geven. De haarkleuren worden namelijk: paars, lila, roze, blauw en bloranje (blond en oranje). Iets wat gewaagde kleuren, maar je gaat dit 100% zien deze herfst en winter.

paars haar bloranje
Foto’s: tribemagazine & Elle

Update naast je haar ook je garderobe met de mooiste mode trends voor de herfst.