Iedereen houdt van mooie, schone en verzorgde nagels. Maar toch willen we dat onze nagels schitteren met een leuk design. Elk jaar komen er weer nieuwe nageltrends en zo ook dit jaar weer. Momenteel zijn dit de nageltrends van 2023. Misschien vind je weer wat inspiratie voor je volgende bezoekje aan de nagelsalon.

nagels chrome kleur
Bron: @lakwerk

Gekleurde french manicure

Een basic, maar toch blijft het mooi. De klassieke white french manicure blijft voor iedereen een favoriet. Maar inplaatst van een witte french tip… Waarom niet gekleurd? Je valt op Γ©n het ziet er nog is mooi uit. Wij zijn fan!

Hailey Bieber nails

Je hebt ‘m vast wel voorbij zien komen, de Hailey Bieber nails. Een mooie, witte, glanzende parelmoer design. Het past bij elke outfit en is perfect voor iedereen.

Witte french manicure met glitter

Is de witte french manicure jouw favoriete nagel design? Dan kan je er misschien wat extra’s aan toevoegen. Een glitter rand blijkt momenteel heel erg in te zijn. Zo heb je nog steeds de klassieke french manicure, maar tΓ³ch net even wat anders.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LAKWERK (@lakwerk)

Metallic chrome nails

Als je van extra houdt, dan is deze nagel design echt wat voor jou. Met de metallic chrome nails kan je van alles op je nagels designen. French tip, boogjes, figuurtjes, het kan allemaal. Als je niet van zilver houdt, kan je ook voor een gouden kleur kiezen.

Β Milky white topcoat

Een melkachtige, doorzichtige kleur. In 2023 gaan we voor een milky white topcoat. Als je van verzorgde nagels houd, maar niet te veel wil opvallen. Dan is dit de perfecte nagel design voor jou.