Sieraden, we kunnen er geen genoeg van krijgen, toch? Tja, je weet wat ze zeggen: ”Diamonds are a girls best friend”, en daar zijn wij het zeker mee eens. Want of het nou oorbellen, een ketting, een ring, een armband of al het bovenstaande is, van juweeltjes krijgen wij nooit genoeg. Trakteer jezelf en vul je sieradenstash aan met een nieuw juweeltje. Wij geven je wat inspiratie!

Earparty

Wil jij nieuwe oorbellen? Er is tegenwoordig genoeg keuze, dus daar hoef jij je in ieder geval geen zorgen om te maken. Om keuzestress te voorkomen, zetten wij onze favo’s op een rijtje. Kijk je mee?

Ringen

Een nieuwe ring kopen doe je waarschijnlijk minder snel dan een oorbel. Maar het is daarom zeker niet minder leuk om een nieuw exemplaar te kopen. Ben je benieuwd naar onze favo’s van dit moment? Kijk dan snel mee.

Armband

Of ben jij op zoek naar een nieuwe mooie armband? Wij zijn de moeilijkste niet hoor, hiervoor zitten wij gelukkig ook boordevol inspiratie!

Horloges

Jep, horloges mogen ook zeker niet ontbreken in dit rijtje. Tegenwoordig heb je genoeg mooie, subtiele exemplaren die eigenlijk meer weg hebben van een armband. Houden we van!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Rosefield (@rosefield)


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Rosefield (@rosefield)

Kettingen

Van kettingen kunnen wij ook maar geen genoeg krijgen. Het leuke is dat je heel makkelijk kunt spelen met kettingen, je kunt namelijk superveel kettingen dragen van verschillende lengtes. Dit geeft een superleuk, speels effect.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Eenvoud (@eenvoud_)

Lees ook: 10x fijne comfy items die je nu bij H&M wilt scoren