Tassen, tassen en nog meer tassen. Je kan er niet genoeg van hebben, daarom hebben wij de vijf mooiste tassen op een rijtje gezet die je in 2023 o-ve-ral gaat zien. En we moeten eerlijk zijn, we zijn fan!

glitter tas trends 2023
Bron: Pinterest

1. Oversized tassen

“The bigger the better”, zeggen we dan. Oversized items zijn tegenwoordig niet weg te denken en daarom zijn deze tassen dan ook he-le-maal in. Hoe dramatischer en groter, hoe beter. Toch? We moeten zeggen: dit is misschien wel de meest praktische trend omdat je zonder twijfel al je spullen kwijt kan. We love!

2. Glitters en pailletten

Wie heeft ooit gezegd dat glitters en pailletten alleen maar met ‘speciale gelegenheden’ gedragen mogen worden? Het fijne aan zo’n tas is dat-ie van elke outfit automatisch een feestje maakt. En waarom zou je niet in het dagelijks leven van je dag een feestje maken?

3. Aparte texturen

Oh wat zijn we toch fan van aparte texturen. Je kan er een hele party van maken en zo veel verschillende vibes uitstralen. He-le-maal leuk! Ga voor aparte en opvallende texturen om elke look kracht bij te zetten.

4. Baguette

Deze Fendi-baguette tas is dit jaar dé tas van het jaar. Je zal een paar spaarpotjes hiervoor nodig hebben, maar wat zijn ze het geld waard. Je kunt ‘m naar vrijwel elke gelegenheid dragen door de fijne grootte terwijl je er tegelijkertijd ontzettend stijlvol uitziet. Win-win.

5. Andere vormen

Andere vormen komen dit jaar ook ten pas en zullen we steeds vaker voorbij zien komen. Deze klassieke tas combineer je nog jarenlang met plezier en is wat ons betreft de perfecte tijdloze toevoeging aan je garderobe. Je kunt ze zo goedkoop en duur kopen als je zelf wil, en dat is waardoor we obsessed zijn.