Zucht, trouwen. Zucht, een trouw locatie zoeken. Een bruiloft organiseren is niet het aller makkelijkste om te organiseren. Er komt zó veel bij kijken. Eerlijk is eerlijk of er nu een trouwerij op de planning staat of niet: Een trouwlocatie zoeken (of er stiekem naar kijken) is hártstikke leuk. Dit zijn de 10 mooiste trouwlocaties ter wereld.

Trouwerij FEM FEM

1. Yose Mite, California

Het Yosemite nationaal park in Californië is eentje voor op de bucket list. Als je er niet gaat trouwen dan misschien wel op vakantie. Want was dit gebied toch prachtig. Rood/oranje/bruine rotsen, magische meren, hoge bergen en goudlicht tijdens zonsopgang en zonsondergang (hallo, golden hour!).

2. Marokko

Een prachtig vakantie land maar ook een hele mooie trouwlocatie! Pluspunt: Marokko is ook niet heel ver. Een aanrader is de trouwlocatie Kasbah Bab Ourika in het Atlasgebergte. Marokko is per-fect voor mooie trouw kiekjes en heerlijk eten.

3. Noorse fjorden, Noorwegen

Scadinaviërs-fans opgelet! Ok, picture this: Groene bergen, mooie heldere blauwe meren. In de natuur. Pure rust. De Noorse fjorden is een prachtige plek om te trouwen. Misschien niet een hele bekende plek, maar zeker eentje voor in de boeken.

4. Costa Rica

Dit prachtige land in Noord-Amerika heeft zó veel opties. Dit tropische pareltje is een hele fijne plek om op vakantie te gaan. In de jungle, tussen de palmbomen of op het strand.. Zucht, trouwen in Costa Rica sounds amazing.

5. Zuid-Afrika

Trouwen in Zuid-Afrika klinkt misschien niet zo voor de hand liggend, maar de natuur is er prachtig. Zo kun je trouwen ín de wijngaarden langs de Kaapse wijnroute. Wie wil dat nou niet!

trouwlocatie zuid afrika

6. Udaipur, India

Wil jij een groot bruiloftsfeest met veel gasten, dans, muziek en kleurrijke gewaden? India is the place to be. Je kan je trouwerij in het prachtige Udaipur een koninklijk tintje geven. Je vindt er vorstelijke paleizen en prachtige gebouwen. Wanna go fancy? Check The Leela Palace. Een prachtig hotel met uitzicht op een meer + eigen tempel waar de ceremonie kan plaatsvinden. Deze plek is zeer gewild (ook onder Indiase beroemdheden) dus wil jij een plekje bemachtigen in dit hotel, wees er dan snel bij!

7. Las Vegas, Verenigde Staten

Ok, je hebt vast wel eens de klassieker ‘What happens in Vegas’ gezien. De film waarin Jack Fuller (Ashton Kutcher) en Joy McNally (Cameron Diaz) beide naar Las Vegas vertrekken en tijdens een wilde nacht (per ongeluk) trouwen. Als je gewoon lekker gek wilt doen dan vier je je bachelorette party én trouwerij gewoon lekker in Las Vegas.

Las Vegas telt meer dan 50 trouwkapelletjes (de welbekende ‘wedding chappels’). Fan van Elvis? In de Graceland Wedding Chapel is de voorganger verkleed als Elvis. Pluspunt Een huwelijksakte krijg je voor maar liefst $77!

trouwlocaties vegas

8. Nationaal Park Masai Mara, Kenia

Hoe bijzonder is het om de beschaving achter je te laten, met een handvol familieleden en naasten de bush in te trekken en in de Afrikaanse wildernis te vertellen waarom je van elkaar houdt? Stel je voor dat je elkaar de eerste zoen geeft tegen de oogstrelende achtergrond van een Afrikaanse zonsondergang met olifanten en giraffen als getuigen. Als je hiervan droomt, trek je met je bruiloftsgasten naar het Masai Mara Nationaal Park in Kenia. In het hart van de natuur vind je daar het Mara Gypsy Safari Camp, een geweldige en stressvrije plek voor een diner onder de sterren en een ontspannen huwelijksnacht. Alles is tot in de puntjes verzorgd voor een intieme bruiloft voor maximaal twintig gasten, inclusief onbeperkt champagne, een ceremoniemeester, een bruiloftstaart en een huwelijkscertificaat.

9. Frankrijk

Eerder schreven we al over de betoverende bruiloft van Noor de Groot, of bekend als Queen Of Jetlags. We hebben voor jullie de trouwlocatie achterhaald; het Franse Chateau du Grand-Lucé is waar het stel trouwde, en het ziet er natuurlijk picture perfect uit. Het chateau biedt ontelbaar veel kamers, perfect voor jou en je besties, en alles ziet er tot in de puntjes verzorgd uit. Het is letterlijk alsof je je in een sprookje bevindt.

Instagram Queenofjetlags
Instagram Queenofjetlags

10. Ibiza, Spanje

Oké, misschien wint deze lokatie niet de originaliteitsprijs maar eigenlijk heeft hij wél alles wat we zoeken in een trouwlocatie. Strand, zon, feestjes en lekker eten. Do we need more?