Net als Uggs, zijn Moon Boots schoenen die je geweldig of verschrikkelijk vindt. Hoewel deze boots geen nieuwe items zijn, maken ze in 2023 een gigantische comeback. We gaan ze niet alleen tijdens wintersport dragen, maar ook in ons kikkerlandje op een doordeweekse dag. We kunnen ons voorstellen dat de eerste vraag die in je opkomt “hoe draag je die lompe dingen?” is. Geen zorgen, wij helpen je een handje.

moonboots outfit 2023
Bron: Pinterest

Obviously, op wintersport

Laten we beginnen met de simpelste (en misschien voor de meeste ook wel logischte) outfit: Moon Boots tijdens wintersport. Met een legging, een strakke of een wat losser skipak. Je kan het zo gek maken als je wil. Op de onderstaande foto zien we Noor de Groot (aka Queen of Jetlags) shinen met megaleuke witte Moon Boots. Amazing! 

Maxi dress

Toen we deze fit op Pinterest voorbij zagen komen, waren we meteen verliefd. Dit is niet alleen een super leuke outfit voor na het skiën, maar ook in ons koud kikkerlandje is dit geweldig. Hoewel je onder een jurkje meestal geen broek aandoet, kan dat bij een maxi dress makkelijk. Draag er een overheerlijke legging onder, zodat je beentjes niet bevriezen. Je ziet er dan niet alleen binnen no-time super cute uit, maar ben je ook nog eens lekker warm aangekleed!

Spelen met kleuren

We know: Moon Boots zijn al zo heftig en lomp – en dan komen wij aan met die gekke kleurtjes. Maar eerlijk, dit ziet er toch geweldig uit? Deze outfit konden we écht niet voor jullie achterhouden. De roodoranje Moon Boots, samen met de felblauwe jas en de witte broek, is dé perfecte combi voor een kleurrijke en feestelijke outfit.

 Moon Boots á la Zweden

Op TikTok, Instagram en Pinterest zien we in overvloed de Zweedse Gen-Z kledingstijl voorbijkomen en overal op de wereld wordt dit na gestyled: de Stockholm streetstyle. Mocht je dit niet kennen dan is het zeker waard om dit eens op Pinterest op te zoeken. Denk gewoon aan heel veel strepen, neutrale kleuren en oversized kleding. Maar ook in Zweden dragen ze die lompe Moon Boots, en (zoals verwacht) stylen ze die he-le-maal geweldig. Oordeel zelf maar.

Baggy spijkerbroek

Wil je de outfit nog wel een klein beetje ‘basic’ houden en niet te veel opvallen? Dan kan je Moon Boots met een gewone spijkerbroek stylen. Het ziet er helemaal niet zo gek uit, sterker nog: het geeft een kleine twist aan je outfit waardoor een ‘saaie’ outfit helemaal niet meer zo saai is.

Parachute broek it is

Je moet hier van houden, maar wij vinden deze combinatie geweldig: Moon Boots stylen met een parachute broek. De parachute broeken zijn in 2022 al een veel gedragen item geworden, maar samen met de Moon Boots maak je de fit écht compleet. En eerlijk, hoe leuk is die kleur Moon Boots hieronder op de foto?

Kort kan ook

Dacht je je Moon Boots alleen maar met lange broeken te kunnen dragen, dan heb je dit goed verkeerd. Met een rokje (met of zonder panty) zijn ze ook hartstikke leuk. Of een mini/midi jurk kan je de Moon Boots ook leuk stylen. Op Pinterest heb je genoeg inspiratie, voor zowel dit soort outfits als de bovenstaande. Neem gewoon een kijkje, je zal een enorm veel keuze in outfits vinden!