Heb jij nog een leeg muurtje in huis? Dan hebben wij misschien wel de beste invulling voor je gevonden. Voor een klein prijsje geef je je muur namelijk al een compleet nieuwe look. Of je nu voor klassiek of speels gaat: alle opties zijn er. Wij vertellen je hoe, wat en waar!

keuken tegels goedkoop

Betegelen is duur

In de keuken, badkamer of toilet heb je vaak muren met tegeltjes. Dit kan er super leuk uitzien, maar wanneer je het zat bent heb je een probleem. Je komt er namelijk niet zo gemakkelijk weer vanaf. Het is onwijs duur om muren helemaal opnieuw te betegelen en waarschijnlijk kun je het niet eens zelf. Je moet er in dat geval ook nog iemand voor inhuren, waardoor de kosten nog hoger oplopen. Ook wanneer je nog geen tegels hebt, maar je dit wel leuk zou vinden, heb je hetzelfde probleem. Het kost nou eenmaal wat.

Nieuwe look met stickers in plaats van tegels

Om hoge kosten te voorkomen, kun je dus ook kiezen voor stickers met een tegellook. Deze stickers zijn onwijs gemakkelijk aan te brengen en geven uiteindelijk dezelfde uitstraling. Je levert dus helemaal niets in op kwaliteit, maar creëert wel de look die je zelf het mooist vindt. Het grootste voordeel: het is écht een stuk goedkoper dan echte tegels. Je scoort ze namelijk al vanaf een paar euro per sticker. Oh enne, ben je ze zat na een tijd? Dan haal je ze er dus gewoon weer vanaf en kies je voor stickers met een compleet andere look.

@shaunistolsz Super easy! Onze keuken is weer een stukje mooier dankzij deze plak tegels van de Shein. Hierbij de link: https://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appsharejump?lan=nl&share_type=goods&site=iosshnl&localcountry=nl&currency=EUR&id=11406984&url_from=GM7347447968960897024 #shein #keuken #kitchen #kitchendesign #kitchendecorideas #kitchentips #keukenhack #diy #wooninspiratie #homedecor #homeproject #ikeakitchen #fy #fyp ♬ Made You Look – Meghan Trainor


Wij gingen op onderzoek uit en kwamen meerdere varianten tegen. Er zijn onwijs veel verschillende kleuren, groottes en varianten te vinden. Je kunt gaan voor klassiek wit met een gevellook óf juist voor mintgroen in een visgraat. Net wat je zelf het aller leukste vindt natuurlijk! Je scoort ze via deze link.