Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson gaat bijna van start. Maarre, welke kandidaten gaan we eigenlijk terugzien in het programma? Eindelijk lijkt Videoland daar een detail over te onthullen.

Expeditie Robinson kandidaten mysterieus
Bron: RTL

Kandidaten spotten

Dat Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder dit jaar de presentatietaak op zich nemen, dat wisten we al. Welke BN’ers er meedoen aan het programma? Dat is nog niet helemaal duidelijk. Wel werd er op verschillende juicekanalen gespeculeerd over eventuele deelnemers, maar er is nog niets officieel bevestigd.

Hoe dan ook: ons geduld raakt op. En dat begrijpt Videoland maar al te goed, aangezien ze vandaag een geheimzinnige foto van de expeditieleden op Instagram hebben gedeeld. “Herken jij de expeditieleden van het nieuwe seizoen?”, lezen we bij de post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Wie er precies op de foto staan? Daar wordt in de reacties flink over gespeculeerd. “De tweede van links is Erica Meiland”, “Die middelste lijkt op Bilal Wahib” en “Suzan en Freek”, klinkt het in de comments.

Of deze opmerkingen kloppen, weten we natuurlijk nog niet. Maar we worden hier wel enorm nieuwsgierig van. Nog even geduld, want vanaf 30 augustus kunnen we wekelijks genieten van Expeditie Robinson.