Nude kleuren zijn de deur uitgezet: het is tijd voor kleur!Van pasteltinten tot felle tonen tot hele designs: deze vijf nagellak trends voor de aankomende zomer laten jouw nagels opvallen zoals nooit tevoren. Begin maar alvast aan die manicure!

nagellak trends 2021 fem fem
@pinterest

Regenboog

Waarom genoegen nemen met één kleur op je nagels, als je ook op elke vinger een verschillende kleur kunt aanbrengen? Deze trend lijkt een ode aan vroeger, toen je als kind ook niet kon kiezen tussen alle nagellakjes van je moeder. Om het minder kinderlijk te maken, raden we aan om niet te werken met felle kleuren, maar met pastels of vale kleuren. Je kunt er zelf voor kiezen om dezelfde kleuren op je andere hand aan tengen of daar ook nog eens andere kleuren op te lakken. Gelijk een goed excuus om weer nieuwe lakjes in huis te halen!

nagellak fem fem
@pinterest

Gekleurde French manicure

Een normale French manicure is zó 2020. In 2021 draait alles om kleur! Breng een doorzichtige of nude nagellak aan en breng een kleurtje aan op de top van je nagel die normaal wit is. Felblauw en oranje zijn hiervoor populaire kleuren, maar je kunt ook voor een subtiele look gaan met bijvoorbeeld geel of lila.

@pinterest
@pinterest

Waterverf nagels

Deze nagels kosten je misschien wat meer tijd en skills, maar het resultaat is prachtig! Deze nagellak is heel subtiel aangebracht en mooi geblend zodat je haast een waterverf effect krijgt. Je kunt zelf proberen door lichte nagellakkleuren met een sponsje aan te brengen en er vervolgens zo snel mogelijk een transparante lak over aan te brengen. Er zijn ook speciale watercolor nagellaken op de markt die dit effect optimaliseren.

nagellak swirl fem fem
@pinterest

Swirl Nails

Deze swirl nagels hoeven alles behalve identiek te zijn! Beweeg het kwastje van je nagellak gedeeltelijk over je nagels in wervelende bewegingen voor een speels effect. Je kunt dit op transparante nagels doen of op een andere kleur. Ook kun je met een dun kwastje nog een extra swirl toevoegen in een andere kleur!

@pinterest
@pinterest

Beetje scheef

Om in het thema van swirls te blijven, is ook deze lak met een vloeiende beweging op de nagel aangebracht. Breng de nagellak van de ene kant van je nagel naar de andere in een boogeffect. Laat de ene kant langer doorlopen zodat je een scheef effect krijgt. Hierdoor krijg je een heel leuk en uniek effect!

Als deze nagellak trends je iets te moeilijk lijken om zelf te maken, kun je het natuurlijk ook altijd de schoonheidsspecialiste laten doen. Dit zijn de 10 favoriete beauty salons in Amsterdam van Fem Fem!