Masterchef, Hell’s Kitchen, 24 Kitchen of Heel Holland Bakt. Kookprogramma’s, we zijn er verslaafd aan. Maar deze kookprogramma’s gaan allemaal over mensen die fantastisch kunnen koken. En dit is leuk om naar te kijken, maar dit kunnen we zelf nooit na maken. Daarom is het ook wel eens leuk om de kookkunsten van iemand te bewonderen waar we onszelf in herkennen en dat kan nu met de nieuwe Netflix serie ‘Nailed it’.

nailed-it-netflix-kok-femfem

Je bakt er niets van

We komen de mooiste plaatjes van eten tegen op Instagram of Pinterest. Zo schreven we laatst een artikel over een 16-jarig meisje dat ware unicorn kunst van haar eten maakt. We komen recepten tegen die er te lekker uitzien om op te eten, maar wanneer we dit zelf proberen te maken, ziet het er op zijn zachts gezegd toch iets minder mooi uit. Gelukkig blijkt dit voor veel mensen herkenbaar en is het dan ook heerlijk om te kijken naar soortgenoten die er ook niets van bakken (leuk woordgrapje).

nailed-it-taart-voorbeeld-femfem nailed-it-netflixserie-femfem

Nailed it

Nailed it is een realityserie waarin de slechtste thuisbakkers de strijd met elkaar aangaan om meesterlijke baksels na te maken om er uiteindelijk met de hoofdprijs van €10.000,- mee vandoor te gaan. Je raadt het al, de eindresultaten gaan er waarschijnlijk iets anders uitzien dan het voorbeeld. Maar dit zorgt wel voor heerlijke televisie. Nailed it is vanaf 9 maart te zien op Netflix.

En voor degene die het nog niet hebben opgegeven om prachtige baksels te creëren, hebben wij dit overheerlijke Maltesers taart recept.