Nasrdin Dchar kunnen we kennen als Chaouki aka Potlood uit Mocro Maffia. Na maandenlang geheimzinnig te zijn over een ‘fysieke uitdaging’, onthulde hij op Instagram wat deze uitdaging was. De resultaten zijn bizar.

Nasrdin Dchar
Bron: @nasrdin_dchar

Nasrdin Dchar

Nasrdin Dchar is een Marokkaans-Nederlands acteur. Nasrin wilde naar de toneelschool, maar daar werd hij helaas afgewezen en ging hij zich ontwikkelen in amateurtoneel. Hij speelde in televisieseries Shouf Shouf! en De Vloer Op. In 2010 was hij te zien in de bioscoopfilm Tirza en in 2011 in bioscoopfilms Rabat en Lotus. In dat jaar won hij ook de Gouden Kalf voor beste acteur. Tegenwoordig kennen we hem als Chaouki van Mocro Maffia, maar helaas is hij niet meer te zien in de serie.

Transformatie

Nasrin deed al een tijdje geheimzinnig over een ‘fysieke uitdaging’ die hij aanging. Gisteren onthulde hij eindelijk wat deze uitdaging was. Hij heeft een aantal maanden keihard getraind, van september tot februari om precies te zijn. Hij deelde zes foto’s van zichzelf waarin zijn transformatie te zien is. “Van eind september tot begin februari heb ik me in het zweet gewerkt om tot een fysieke betere versie van mezelf te komen”, schrijft hij op zijn Instagram. In een half jaar is hij negen kilo afgevallen en daar heeft hij een hele mooie sixpack aan over gehouden. Looking good!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nasrdin Dchar (@nasrdin_dchar)