We zitten middenin een hittegolf en als blondine is zorgt zon er natuurlijk voor dat je op een natuurlijke manier lichteren lokken kan krijgen zonder ze te verven. Wil je weten wat je nog meer kan doen om te zorgen dat het allemaal de sunkissed look krijgt? We hebben ze voor je opgezocht:

blond haar zomer FEM FEM

Citroensap

Citroensap is jouw redder in nood! Mix een beetje citroensap met water en stop dit in een plantenspuit. Spray 3 tot 4 keer door je haar en ga dan in de zon liggen. Herhaal deze methode meerdere keren en je ziet gegarandeerd resultaat. Gebruik wel een goed haarmasker of conditioner, aangezien het zuur jouw haar kan uitdrogen. Een super makkelijke en effectieve manier!

Kamille thee

Ook kamille thee is een handige trick om je haar mee op te lichten. Zet eerst voldoende kamille thee en laat dit goed afkoelen. Pak je plantenspuit erbij en vul het met de thee. Verdeel het over je haar en laat het goed intrekken. Neem plaats in de tuin en ga voor minimaal een half uur in de zon liggen. Hallo, lichte coupe!

Honing

Meng honing met water zodat je het makkelijker kunt aanbrengen in je haar. Smeer een grote hoeveelheid van het mengsel in je haar en maak een hoge knot. Laat het nu uurtje intrekken en was het daarna uit in de douche. Je haar wordt lichter én zachter. Woohoo!

Kaneel

Heb jij toevallig nog een potje kaneel in het keukenkastje staan? Geluksvogel, want ook hiermee kun je lichter haar creëren. Meng 5 eetlepels met conditioner en laat dit een nachtje intrekken. De volgende ochtend spoel je het uit en is je haar een stuk lichter!