Zit je even rustig te ontbijten op je vakantie, spot je opeens Kim Kardashian, samen met haar nieuwe lover Pete Davidson aan de ontbijt tafel. Dat overkwam de Nederlander Paul in Los Angeles. De Nederlander maakte een selfie met Kim Kardashian en gaat viraal.

Instagram kimkardashian
Instagram kimkardashian

Kim Kardashian

Paul legt op Instagram uit over zijn ontmoeting met Kim Kardashian. “Ik liep langs allerlei mansions en zag vervolgens het beroemde Beverly Hills hotel. Ik besloot om daar even een kopje thee te drinken met een fruit salade. Op het moment dat ik Pete Davidson zag was ik aan het bellen mijn moeder. Toen ik nog een keer goed keek zag ik opeens Kim Kardashian. Ik hing meteen de telefoon op.”

De ontmoeting

Paul is een verslaggever van RTL Boulevard, en heeft hierdoor wel vaker mensen uit de showbizzwereld ontmoet. Dat was echter alleen werkgericht, maar dat hij op zijn vakantie Kim Kardashian tegen zou komen had hij nooit verwacht. Hij kon het dus uiteraard niet laten om het stel om een foto te vragen. Dit keer niet met een super professionele camera, maar gewoon met zijn eigen telefoon, door niemand minder gemaakt dan de enige echte Pete Davidson.

Viraal

Paul posten de selfie op zijn Instagram en ging compleet viraal. Verschillende grote Amerikaanse showbizzpagina’s reposten zijn foto en verhaal. Het draait natuurlijk allemaal om Kim Kardashian, maar Paul zou dit in ieder geval nooit meer vergeten: “Zit nog steeds na te genieten van dit heerlijke moment met Kim K. bij de thee vanochtend. Plus haar heerlijke date Pete Davidson, die de foto’s maakte. Nu heerlijk genieten van ’t zonnetje in LA.” Wij zijn in ieder geval jaloers op de verslaggever!

Lees ook: Dit is de zus van Dave en Donny Roelvink