Yay! Weer een Nederlandse film die bijna in de bioscoop verschijnt! Over een maandje kunnen we weer heerlijk genieten van een film vol liefde, plezier en vriendschap. Deze film heet ‘Zwaar Verliefd’ en zal donderdag 11 oktober op het witte doek te zien zijn!

zwaar-verliefd-fem-fem

Verhaal

De jonge, succesvolle dierenarts Isa is een tikkeltje onzeker over haar lijf én de liefde. Ruben is daarentegen dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet helemaal te geloven. Na een peptalk van haar zus en vriendinnen besluit ze de Bossche Bollen te laten staan en sleept ze zichzelf naar de sportschool. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan. Het enige puntje, is Ruben nog steeds geïnteresseerd?

De film wordt geregisseerd door Jamel Aattache (ZOOP) en de film productie is in handen van Tom de Mol Productions. Het scenario is geschreven door Rene Molenaar en Anna Pauwels (SOOF de serie), naar het boek van de Brabantse Chantal van Gastel.