Vanaf volgende week woensdag is de Belgische Bachelor met Fabrizio te zien, maar wist je dat er ook drie dames van Nederlandse bodem afreizen naar Griekenland om het hart van Fabri te veroveren?

Deze drie Nederlandse dames doen mee aan De Bachelor met Fabrizio

Kennelijk waren het niet alleen Vlaamse dames die zich in mochten schrijven voor De Belgische Bachelor met Fabrizio. Maar liefst drie vrouwen van eigen bodem kwamen door de selectie heen, en wij stellen je graag even aan je voor.

Madieke van de Bijl

Madieke is een mega sportieve dame, en stiekem pas 18 jaar! Dagelijks is ze te vinden in de sportschool en is druk met kickboksen, fitness en hardlopen. Ze is altijd enthousiast, een allemansvriend en haar glas is altijd halfvol. Hoewel ze pas 18 lentes jong is, heeft ze al wel een tijd in het buitenland gewoond. Toch is ze teruggekeerd omdat ze haar familie miste. Zal ze klaar zijn voor de liefde?

Anna Kappos

De 26-jarige Anna is half Grieks maar komt stiekem gewoon uit Eindhoven. Ze is werkzaam als pedagogisch medewerkster bij een kinderopvang en hecht veel waarde aan haar familie. Toch heeft ze nog niet genoeg aan de kinds om haar heen, want haar grote droom is om een eigen gezin te stichten. Misschien wil Fabri haar hier wel bij helpen?

Sanne Ghislaine Sont

Sanne komt uit de hoofdstad en werkt als zelfstandig ondernemer. Ze staat stevig in haar schoenen en noemt zichzelf “geen katje om zonder handschoenen op te pakken”. Ze heeft al twee dochtertjes, maar ziet een samengesteld gezin met Fabrizio’s zoontje zéker wel zitten. Helaas is haar Instagram privé, dus moeten we nog tot 9 februari wachten om te zien hoe ze er precies uitziet. Spannend!

Sanne Gishlane Sont

Lees ook: Oeh! Oude bekende Fabrizio wordt nieuwe Belgische Bachelor