Nikkie Plessen, Doutzen Kroes en Sharon Hilgers, 3 succesvolle dames met een goed vermogen. Nikkie door haar eigen kledingmerk Nikkie, Doutzen door haar modellen carrière en Sharon door haar welbekende sieraden merk My Jewellery. De 3 blondies staan dit jaar dan ook in de Quote Top 100 Jonge Miljonairs lijst. Wow.

bron: @sharonhilgers
bron: @sharonhilgers

Top 100 Jonge Miljonairs

Quote is ontzettend blij, want ze mogen weer een nieuwe vrouw verwelkomen. De lijst van de top 100 miljonairs bestaat namelijk ‘bijna’ alleen maar uit mannen. Even werd er gevreesd dat modeontwerpster Nikkie Plessen alleen zou overblijven, maar gelukkig was dat niet het geval. Doutzen Kroes kon zich erin houden dankzij NOW-steun, en Sharon Hilgers is erbij gekomen op de lijst. Sharon kan zeker op haar eigen benen staan en dit komt door haar welbekende sieraden en inmiddels ook kledingmerk: My Jewellery. Het merk gaat als een speer en hier verdient de blonde Sharon heel wat centjes aan.

Het vermogen van de dames

Op de jaarlijkse lijst van de Quote staat het prachtige model Doutzen Kroes op de 46e plaats. Op de 47e plaats staat de blonde modeontwerpster Nikkie Plessen. Volgens de Quote hebben de dames ongeveer hetzelfde vermogen van rond de 28 miljoen.

Dan hebben we natuurlijk nog Sharon Hilgers met haar eigen sieraden merk My Jewellery. Sharon staat een aantal plekken hoger dan de twee andere dames. De blondine staat namelijk met een vermogen van 45 miljoen euro op de 29e plek van de lijst en is dus ook gelijk de hoogst genoteerde vrouw. Wauw, go girl!

My Jewellery

Sharon Hilgers heeft haar vermogen te danken aan haar eigen sieraden bedrijf My Jewellery. Het bedrijf werd opgericht in de zomer van 2011 als een hobby en groeide uit naar een fulltime baan. Inmiddels verkopen ze ook kleding en gaan ze als een speer.

Lees ook: MAJIME: Dé nieuwe Amsterdamse parel in de sieradenbranche