Heel leuk nieuws voor Negin Mirsalehi en Maurits Stibbe. De twee zijn kersverse ouders geworden van hun eerste zoontje. Via Instagram deelt het tweetal een té schattige foto van hun pasgeboren zoon.

Eerste kindje

Negin en lover Maurits zijn door het dolle heen, aangezien hun kersverse zoon ter wereld is gekomen. Op de twee kiekjes die Negin op Instagram deelt, zien we hoe de kleine man tussen zijn trotse ouders in ligt. “Niets is te vergelijken met deze liefde”, schrijft Negin bij de foto’s.

Het kleine jongetje heeft uiteraard een prachtige naam gekregen. “Sam Eduard Stibbe Mirsalehi 🥺”, schrijft Negin. Het eerste kindje van de twee is op 11 juli 2022 geboren.

Lieve reacties

Het is niet gek dat de blije reacties in no time binnenstromen, aangezien Negin zo’n 7 miljoen volgers op Instagram heeft. Celebs als Chiara Ferragni, Olivia Culpo en Romee Strijd laten enorm veel hartjes achter bij de foto. “Zo mooi. Wat fijn dat hij er is. En nu genieten”, klinkt het in een van de reacties. En daar sluiten wij ons helemaal bij aan!

Lees ook: Dit is het vermogen van influencer en onderneemster Negin Mirsalehi